Salomon

1 til 32 af 233

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Salomon

Køb billige Salomon produkter her.  

Salomon opstod i hjertet af de franske alper i 1947, en kæmpe natur legeplads. François Salomon startede virksomheden sammen med hans kone og søn. George Salomon sønnen af François, arbejdede side om side med sin far i familiens savblad og skikants værksted, hvor han lærte i en tidlig alder vigtigheden af god kvalitet. Tidlig inde i produktionen af skibindinger, valgte George Salomon at købe patent på den første kabel binding ”Le Lift” som er den slags bindinger som bliver videre udviklet til dem vi kender i dag og under navnet ”Emile Allais” (Den bedst skiløber på det tidspunkt) blev denne binding solgt i et stort antal.
På grund af denne massive succes med skibindinger, begav Salomon sig hurtigt ind på andre udendørssports markeder.

Salomon udviklede sig hurtigt med deres udendørs produkter og deres produkter blev designet i samarbejde med nogle af de bedste indenfor udendørssport. Det gik så godt for Salomon, at de i 1997 blev en del af Adidas. I 2005 annoncerede Adidas-Salomon, at de havde sagt ja til, at sælge Salomon til Amer Sports (Finsk virksomhed) som ejer BONFIRE, cLIcHé, ARC’TERYX, MAVIC, Wilson, Suunto, ATOMIC og PRECOR USA.

 

Salomon er kendt...

I Billigsport24.dk har vi valgt at fokusere på følgende kategorier fra Salomon:

Løbesko, Fritidssko, Vandresko og Vandrestøvler

 

Salomon er kendt for deres fantastiske kvaliteter, og dækker et bredt område indenfor skisport, lige fra skitøj, skiudstyr, og Goretex sko.

Derudover er de meget kendt på deres Salomon løbesko, løbetøj og fritidssko, som også er i den bedste kvalitet.

En gang Salomon....altid Salomon.