GORE-TEX sko

1 til 32 af 47

Side:
  1. 1
  2. 2

 

Gore-tex sko har verdens bedste vandtætte membran.

Måske den mest udbredte og kendte membran i folkemunde. Og det er med rette. Når vi snakker sko med goretex, så er du 100% sikker på at du får en sko, der er vind og vandtæt, og du samtidig giver dine fødder lov til at ånde. 

Hvad er en membran - en goretex membran så? Det er hvis du forestiller dig et tyndt stykke stof som ligger mellem skoens ydre og inderstof. Og på den måde bremser det den fugt der gerne vil ind i skoen, samtidig med at åndeevnen den anden vej bibeholdes, så du kan komme af med varmen indenfra skoen!

 

Sko med goretex - hele året:

En sko der indeholder gortetex membranen er for så vidt brugbar hele året. I det at fødderne sagtens kan ånde igennem membranen, så er den brug bar hele året. Det er selvfølgelig mest oplagt at man kommer vandtætte membraner i vinter og efterårs fodtøj, da der helt klart vil være mere fugtig i den periode. Men forårssko laves også med goretex membranen, til ham eller hende der bruger deres sko i alt slags vejr!

 

Flere goretex membraner ?

Ja der findes goretex membraner i forskellige udformninger. De er optimeret mod hvad de skal bruges til. Om det er til goretex fodtøjet, eller det er til goretex beklædningen? 

1 til 32 af 47

Side:
  1. 1
  2. 2