365 dages fuld returret

Billigsport24.dk tilbyder op til 365 dages fuld returret. 

Vi vægter vores kundeservice ekstremt højt og yder 365 dages fuld returret på dine købte produkter. Fortrydelsesretten/bytteretten træder i kraft fra den dag du modtager din vare. Hvis du vælger at gøre brug af fortrydelsesretten, er det vigtig at varen tilbagesendes i væsentlig samme stand og mængde. Varen må naturligvis ikke være brugt. 

 

En ombytning/fortrydelse af købet skal foregå således:

- Udfyld returformular via shoppen/hjemmesiden. 

- Varen sendes retur til vores adresse i Ringsted, Næstvedvej 15E, 4100 Ringsted.

- Brug den vedlagte returlabel. Vi betaler fragten ved ombytning.

- Du er også velkommen til at anvende den vedlagte returlabel ved fortrydelse af køb - vi modregner 39,- i fragtgebyr i refunderingsbeløbet.

- Klik her og gå direkte til returvarer

 

Regler for Fortrydelsesret/Bytte af vare(r)

Billigsport24.dk yder op til 365 dages returret på varer, der enten ønskes ombyttet til anden varer eller hvor du ønsker pengene retur. I forbindelse med ny lovgivning den 13. juni 2014 har vi ændret retningslinjer for fortrydelse/ombytning af varer.

 

365 dages fortrydelsesret:

Når du handler på nettet og hos www.billigsport24.dk har du 365 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og returnerer varen til os. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. 

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Det vil sige at du kan afprøve de købte varer på samme måde, som hvis du prøver varerne i en fysisk butik. Det vil sige indendørs og varerne må ikke tage skade, når de afprøves.

 

Returnering:

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbagesendes til:

Billigsport24.dk

Næstvedvej 15E

4100  Ringsted

 

Vigtigt: Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 365 dage efter, efter du har fortrudt. Ved brug af den vedlagte returlabel er det vigtigt, at du returnerer varerne med samme transportør (Post Danmark eller GLS) som leverede varerne til dig. Bemærk! Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

 

Dokumentation for dit køb samt returformular:

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb. Derudover vedlægges kopi af den returformular, som er oprettet i forbindelse med din registrering af retursagen.

 

Tilbagebetaling:

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt den beløb, du har indbetalt til os ved købet.

 

BEMÆRK:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi

-       du reelt har taget varen i brug

-       den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den

-       du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på

-       du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype m.m.    

Størstedelen af varerne i billigsport24.dk vil ikke kunne sælges igen, hvis de har været taget i brug. Hvis du vil være sikker på at kunne få hele dit købsløb retur, skal de returnerede varer fremstå på samme måde, som beskrevet under 100 dages returretten.

 

365 dages returret:

Varerne skal fremstå fuldstændig den stand, de var i, da du modtog dem fra os. Varerne skal returneres i original emballage og original hanger/mærkat, da vi sælger mærkevarer. Emballagen har en afgørende værdi for det samlede produkt i forhold til muligheden for gensalg. Emballagen må ikke være ødelagt. Husk derfor altid at gemme emballagen indtil du har besluttet om du vil fortryde købet. 

Er varer og emballage intakt ombytter vi gerne dine varer i op til 365 dage efter, du har modtaget dem.

Opret en retursag:

Opret en Retursag i shoppen. Når du har oprettet en retursag, vil du modtage opdateringer via mail med hvor langt vi er med ekspeditionen af din retursag.

 

Gratis returlabel ved ombytning / ved fortrydelse af købet betaler kunden

Når du modtager dine varer er der vedlagt en forudbetalt returlabel i din pakke. Den kan bruges ved returnering af varer.

 

1. Ved OMBYTNING til en anden vare er det gratis at benytte den vedlagte returlabel.

2. Ved FORTRYDELSE af købet (ønske om at modtage penge retur) for en eller flere varer, skal du selv betale for returfragten. Når du anvender den vedlagte returlabel modregnes 35 kr. i refunderingsbeløbet. 

 

VIGTIGT: Den vedlagte returlabel er forberedt således, at du skal returnere med den transportør, der leverede din ordre. Valgte du at få leveret med PostNord, skal der returneres med Post Danmark. Valgte du at få leveret med GLS, skal der returneres med GLS.

 

Sådan sender du returpakken:

1. Pak varen forsvarligt (husk at vedlægge returformular i pakken)

2. Det er afgørende vigtigt at originalemballagen ikke ødelægges (varen skal kunne sælges igen) 

3. Indlevér returpakken på nærmeste Posthus eller i den nærmeste GLS Pakke Shop.

 

Kontakt kundeservice, hvis der er nogle spørgsmål: Åben på telefon 57670320 på alle hverdage fra 7.30-15.30. Mail: ordre@billigsport24.dk. Vi svarer hurtigst muligt i tidsrummer 07.30-16.00