Handelsvilkår

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Bestilling:

Din bestilling på www.billigsport24.dk kan kun ske via internettet. Vi leverer til adresser i Danmark (dog ikke Grønland og Færøerne).

 

Leveringsadresse:

Varerne vil blive leveret til den valgte GLS Pakkeshop eller den indtastede adresse. Ønskes en anden leveringsadresse end faktura adressen, benyt anden leveringsadresse ved adressefeltet.

 

Forespørgsel på ordre:

Har du en forespørgsel på din ordre eller en rettelse eller lign. til din ordre, skal du sende en mail til ordre@billigsport24.dk og i denne mail skal du skrive hvad du ønsker at vide, og meget vigtigt HUSK ORDRENUMMER.

 

Betaling & Gebyr

På www.billigsport24.dk kan du benytte følgende betalingskort:

- Dankort

- Visa Dankort

- MasterCard*

- Visa Electron*

* Bemærk at ved annullering af en ordre betalt med et Mastercard eller Visa Electron, kan pengene godt kan være lidt længere undervejs ved tilbageførsel, normalt 14 dage til 3 uger. Nogle pengeinstitutter kan dog speede denne proces op, så kontakt dit pengeinstitut og hør nærmere.

Alle transaktioner er gebyrfri. Der trækkes ikke betalingsgebyr for betaling med kort over nettet.

Alle priser i shoppen er inklusiv 25% moms. 

 

Sikkerhed 

De data der sendes i forbindelse med kortbetaling er krypterede (SSL).

På den måde er det kun PBS der kan læse disse data.

Ingen andre vil kunne læse disse oplysninger.

 

Fragt og Levering

Alle varer sendes med GLS eller PostNord. 

 

Vi tilbyder 5 forskellige leveringsmuligheder:

- Afhentning  hos os, Billigsport24.dk, Tinvej 7, 4100 Ringsted - gratis, de købte varer kan afhentes alle hverdage mellem kl. 8.00-15.00.

- Levering til din arbejdsplads med GLS – standard fragtpris 29 kr.

- Levering til valgfri GLS Pakke Shop nær din bopæl – standard fragtpris 29 kr.

- Levering til valgfri Pakkeboks/Postbutik nær din bopæl med Post Danmark - standard fragtpris 39 kr.

- Levering til din privatadresse med Post Danmark – standard fragtpris 45 kr.

 

Ordrer over 999 kr. tilbydes fragtfrit leveret med GLS Erhverv eller GLS Pakkeshop.

Alle bestillinger sendes som pakker.

 

Levering til arbejdsplads med GLS Erhverv

GLS er en af erhvervslivets førende dør-til-dør pakkedistributører. Din pakke leveres i arbejdstiden på din arbejdsplads typisk om formiddagen. Enkle undtagelser med levering senere på dagen kan forekomme, f.eks. på Bornholm og yderdistrikter.

 

GLS Pakke Shop

GLS Pakke Shop er et landsdækkende netværk af udleveringssteder etableret i samarbejde med en række velkendte butikker og kæder, der ligger tæt på dig. GLS Pakke Shop indretter sig efter din hverdag, så du kan hente dine pakker sikkert, nemt og hurtigt.

- En billig leveringsform med større frihed og fleksibilitet i afhentning af pakker tæt på dit hjem, arbejde, hvor du handler, tanker eller hvor du ofte kommer forbi.

- Du modtager advisering på e-mail og SMS, når dine pakker er klar til afhentning.

- Din pakke kan afhentes efter kl. 16 samme dag, som adviseringen sker.

- Lange åbningstider, nogle steder helt frem til kl. 23.00.

- 10 dages henliggefrist i alle GLS Pakke Shops.

 

PostNord med omdeling

PostNord omdeler pakkepost til privatadresser hverdage + lørdag. Post Danmark kører i mange boligområder deres pakker ud mellem klokken 15-21. Det sikrer, at flere er hjemme, når pakken afleveres.

 

PostNord uden omdeling

Når du vælger PostNord uden omdeling fremsendes pakken til et Vælg Selv Udleveringssted. Der er ca. 1.600 udleveringssteder at vælge imellem. F.eks. supermarkeder eller Pakkeboksen ofte med lange åbningstider. Du modtager advisering på e-mail og SMS, når pakken er klar til afhentning.

 

Leveringstid

Leveringstiden på varer er forskellig fra produkt til produkt (1-2 dage eller 3-6 dage). Leveringstiden fremgår af varekortet på de enkelte produkter.

Vi adviserer vores kunder med tracking på mail. Post Danmark sender ikke pakke sms'er mellem 21.00 og 08.00

 

Reklamationsret

Der gives efter købeloven en reklamationsret på 24 mdr. på alle varer.

Reklamationsretten betyder at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse fejl og mangler ikke er opstået ved din fejlagtige brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

 

Hvis varen er behæftet med fejl/mangler er kunden berettiget til at kræve omlevering. Det vil sige at man kræver en ny vare fremsendt, som erstatning for den der reklameres over. Dette forudsætter at reklamationen er berettiget, samt at omleveringen ikke medfører urimelige omkostninger for billigsport24.dk. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret mangelen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig.

 

Du har som kunde krav på at få varen repareret, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget og dette ikke vil medføre væsentlige omkostninger for billigsport24.dk.

 

Når du ønsker at reklamerer over et produkt skal det indsendes til os på nedenstående adresse:

 

Billigsport24.dk

Tinvej 7

4100 Ringsted

Tlf: 57670320

Mail: info@billigsport24.dk 

 

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende bemærkninger med pakken: Fejl/mangel - Navn - Adresse - Telefonnummer - E-mail - Evt. bemærkninger. Bemærk vi modtager ikke pakker pr. efterkrav. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes hvis fyldestgørende information følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelsen, registreringsnummer, kontonummer for bankkonto hvortil refusion skal foregå. Du er altid som kunde meget velkommen til at kontakte os, hvis der opstår tvivlsspørgsmål i forbindelse med returnering/reklamation.

 

Vi kan kontaktes på mail, eller telefonisk i telefon tiden.

 

Fortrydelsesret/Bytte af vare(r)

www.billigsport24.dk yder op til 365 dages returret på varer, der enten ønskes ombyttet til anden varer eller hvor du ønsker pengene retur.

Når du handler på nettet og hos www.billigsport24.dk har du 365 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og returnerer varen til os. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Det vil sige at du kan afprøve de købte varer på samme måde, som hvis du prøver varerne i en fysisk butik. Det vil sige indendørs og varerne må ikke tage skade, når de afprøves.

Varerne skal fremstå fuldstændig den stand, de var i, da du modtog dem fra os. Varerne skal returneres i original emballage og original hanger/mærkat, da vi sælger mærkevarer. Emballagen har en afgørende værdi for det samlede produkt i forhold til muligheden for gensalg. Emballagen må ikke være ødelagt. Husk derfor altid at gemme emballagen indtil du har besluttet om du vil fortryde købet. 

Er varer og emballage intakt ombytter vi gerne dine varer i op til 365 dage efter, du har modtaget dem.

 

 

BEMÆRK:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi

-       du reelt har taget varen i brug

-       den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den

-       du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på

-       du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype m.m.    

Størstedelen af varerne i billigsport24.dk vil ikke kunne sælges igen, hvis de har været taget i brug. Hvis du vil være sikker på at kunne få hele dit købsløb retur, skal de returnerede varer fremstå på samme måde, som beskrevet under 100 dages returretten.

 

Returnering:

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbagesendes til:

Billigsport24.dk

Tinvej 7

4100  Ringsted

 

Vigtigt: Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 365 dage efter, efter du har du modtog dine varer. Ved brug af den vedlagte returlabel er det vigtigt, at du returnerer varerne med samme transportør (PostNord eller GLS) som leverede varerne til dig. Bemærk! Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

 

Dokumentation for dit køb samt returformular:

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb. Derudover vedlægges udfyldt returformular (modtager du sammen med varerne).

 

Tilbagebetaling:

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet.

 

Gratis returlabel ved ombytning / ved fortrydelse af købet betaler kunden

Når du modtager dine varer er der vedlagt en forudbetalt returlabel i din pakke. Den kan bruges ved returnering af varer. Der vedlægges yderligere en blanket til brug for returnering.

 

1. Ved OMBYTNING til en anden vare er det gratis at benytte den vedlagte returlabel. Ved ombytning lægges en ny ordre i shoppen, jfr. instruktion på returblanket.

2. Ved FORTRYDELSE af købet (ønske om at modtage penge retur) for en eller flere varer, skal du selv betale for returfragten. Når du anvender den vedlagte returlabel modregnes 39 kr. i refunderingsbeløbet. 

 

VIGTIGT: Den vedlagte returlabel er forberedt således, at du skal returnere med den transportør, der leverede din ordre. Valgte du at få leveret med Post Danmark, skal der returneres med Post Danmark. Valgte du at få leveret med GLS, skal der returneres med GLS.

 

Sådan sender du returpakken:

1. Pak varen forsvarligt (husk at vedlægge returformular i pakken)

2. Det er afgørende vigtigt at originalemballagen ikke ødelægges (varen skal kunne sælges igen) 

3. Indlevér returpakken på nærmeste Posthus eller i den nærmeste GLS Pakke Shop.

 

Persondatapolitik

Alle ordrer behandles med den største diskretion.

For at kunne indgå en aftale om en ordre på billigsport24.dk skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

- Navn

- Adresse

- E-mailadresse

- Telefonnummer

Disse oplysninger registreres hos www.billigsport24.dk og vil sammen med oplysninger om hvilke varer du har købt, blive gemt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens §10, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Har du oprettet et login til at kunne foretage selvbetjening hos os, vil dine oplysninger samt oreinformationer dog ikke blive slettet, med mindre du beder os om det.

 

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, med mindre at dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemnmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

 

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af oplysninger om dig og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse med dette rettes til info@nilligsport24.dk.

 

Billigsport24.dk er dataansvarlig i shoppen. Alle medarbejdere hos billigsport24 har adgang til personoplysningerne.

 

Oplysningerne opbevares og transmitteres ukrypteret. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

 

Når der registreres personoplysninger via hjemmesiden er det for at kunne yde den bedste service i henhold til:

- Levering

- Fakturering

- Reklamation

- o.s.v.

Kunden vil altid ved endeligt køb/ordreafgivelse altid skulle give sit samtykke på godkendelse af vores salg og handels betingelser.

  

Cookies

På billigsport24.dk anvendes der cookies med det eneste formål at optimere sitet og dens funktioner. En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv. På den måde ved serveren(fx et web-sted) ved brugeren næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx.

 

Et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på web-stedet. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer.

 

En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når der modtages en cookie, eller du kan vælge at slå det helt fra

 

Du kan slette cookies på følgende måde:

I Internet Explorer 5.x slettes cookies under menuen "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> "Slet cookies".

 

Logstatistik

Logstatistik bruges på www.billigsport24.dk og betyder at et statistik-systemopsamler informationer, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, og hvor de kommer fra, og på hvilken del websitet forlades mm. Logstatistik anvendes udelukkende med det formål at optimerer websitet og dets funktionaliteter.

 

Hvordan handler jeg på billigsport24.dk

1. Valg af vare(r). Varer tilføjes til indkøbskurv.

2. Billigsport24.dk handelsvilkår læses igennem og godkendes

3. Personoplysninger. Navn, adresse o.s.v. Felter med * skal udfyldes

4. Personoplysninger godkendes. Ordre afgives

5. Bekræftelse af køb. Betaling gennemføres.

 

Forbehold

Priserne på denne side kan veksle fra uge til uge, grundet den store markedskonkurrence.

 

Nyhedsmail

Vores nyhedsmail er et tilbud til den enkelte kunde om at modtage en nyhedsmail/reklame med det sidste nye/tilbud. Man tilmelder sig nyhedsmailen via vores hjemmeside www.billigsport24.dk. Kunden kan på et hvert givent tidspunkt framelde sig vores nyhedsmail, enten via den sidst modtagne nyhedsmail eller ved henvendelse til os på telefon eller på mail info@billigsport24.dk.

 

Lovvalg og værneting


Køb af varer på Billigsport24.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.