Salomon sko

1 til 32 af 96

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Salomon sko og støvler i absolut verdensklasse

Når du vælger at købe dig et par nye Salomon sko, så er der en ting du kan være sikker på. Det er sko i meget høj kvalitet, og det er sko der er testet i deres respektive miljøer, helt ned til mindste detalje. Salomon tilbyder alverdens sko til alverdens formål. Det strækker lige fra recovery sandaler efter løbeturen, og så over i de større og mere teknologiske vandrestøvler. Salomon udvikler fodtøj til den aktive bruger.

 

Populære Salomon Goretex sko og støvler

Der findes en del modeller der er rigtig kendt i det danske land af Salomon sko. men de 2 mest populære er nok på skosiden, og hedder Salomon Speedcross og salomon XA Pro. Egentlig 2 sko som dækker lidt ind over hinandens behov, og så alligevel ikke. Salomon Speedcross 3 er en ultra decideret trail løbesko, som også af rigtig mange bruges som modesko, grundet sit fede design. Salomon XA Pro er også en sko du kan bruge til trail løbet, men den er lidt grovere og tungere, og kan derfor også klart anbefales til hiking, vandring og fritid.

Her ser du hele vores flotte program af sportssko eller hvis du vil se alle vores flotte produkter fra Salomon.

 

Billige Salomon sko

Vi tilbyder altid et rigtig godt tilbud på salomon sko. Billigsport24.dk har det store udvalg af dine fortrukne salomon sko, og der vil altid være en skarp pris at komme efter når du skal have nyt fodtøj.

 

Vælg de rigtige Salomon sko eller støvle

Salomon tilbyder som sagt en stor palette af forskellige sko, som passer til forskellige ting. Er du i tvivl om hvilken Salomon du bør vælge til dit formål, så tøv ikke med at kontakte vores branche uddannede personale. de er vant til at råde og vejlede omkring valget af dine nye Salomon sko.