Puma

BestSeller Products

8 vare(r)

PUMA

Rudolf Dassler grundlæggeren af PUMA startede ud med, at arbejde sammen med hans bror Adolf Dassler. De grundlagde sammen Dassler Brothers Shoe Factory. Den første succes som de to brødre fik var den atleten Jesse Owens vandt 4 guld medaljer, 5 bronze og hans slog også 2 verdens- og 5 olympiske rekorder til OL 1936 i Berlin, i en Dassler sko. På grund af Jesse Owens fik Dassler brødrene enorm succes og deres virksomheden voksede.

Men så startede 2. verdenskrig og brødrene blev lige så stille uvenner og i 1947 gik Adolf og Rudolf Dassler hver til sit. I 1948 blev virksomheden PUMA Schufabrik officielt registreret. Kort efter fremstiller PUMA deres første fodboldstøvler ”ATOM”. Mange af spillerne for Vest Tysklands landshold spillede i PUMA støvler og i den første kamp efter krigen var det et par PUMA støvler som scorede det første mål. Kort efter opfinder PUMA det første skrueknop system til fodboldstøvler kaldet ”SUPER ATOM” og dette er begyndelsen på en succesfuld fremtid indenfor fodbold.
I 1966 kom den støvle som de fleste kender PUMA KING, som blev introduceret til VM i England.

 

Puma er kendt på......

 

PUMA er kendt på deres flotte program af fodboldstøvler til hele verden. Derudover er det kommet godt med på hele håndboldsko programmet.

Puma sko har også været med til at skabe gode resultater indenfor atletik og PUMA er også en af de største distributører af dragter og sko til racerkører, hvor der er kommet PUMA-Ferrari, PUMA-BMW og PUMA-Ducati sko.