New Balance løbesko

 

1 til 32 af 70

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

New Balance løbesko på Billigsport24.dk

 

New Balance løbesko til både mænd og kvinder til alle typer løber.

Uanset om du er motionist eller eller ambitiøs sportsudøver, har vi de New Balance løbesko, der passer til dit behov til en skarp pris..

 

Gode tilbud på New Balance Løbesko til herre og dame

Ved valg af løbesko er det vigtigt at få den korrekte vejledning. Du skal vide, hvilken løbestil du har eller sagt anerledes hvordan din fodstilling er, når du løber. Man taler om neutral fodstilling, overpronation eller supination. New Balance løbesko har skomodeller til alle type løbere. Hvis du har tendens til at falde indad i skoen, er der tale om pronation, der kan strække sig fra mild pronation til kraftig pronation. Er du pronationsløber skal du vælge en New Balance løbesko, der udviklet specielt til denne løbestil. En pronationsløber har typisk en lav svang og tendens til at være lidt platfodet. Har du normal svang og ikke tendens til at falde hverken indad eller udad på i din løbesko, er du neutral løber og vælger den New Balance løbesko, der er udviklet til den neutrale løber. Når vi præstenterer de forskellige modeller af New Balance løbesko i shoppen fremgår det om , hvilket løbestil den er udviklet til.

Når du vælger en New Balance løbesko, så er du altid sikker på en suveræn kvalitet. Det er en videnskab at udvikle en løbesko og New Balance tester løbeskoene på nogle af verden bedste laboratorier. Og det sikrer dig i den sidste ende en løbesko der er helt i top. 

I de senere år er der sket en nyudvikling indenfor løbesko. En løbesko er ikke bare en løbesko. Begreber som trailløb og natural running har set dagens lys. New Balance har været med i front på denne udvikling og udvalget af New Balance løbesko bære præg af dette.

 

New Balance neutral løbesko

Natural running løbesko er kendetegnet ved at de er fladere i sålen og har et lave drop. Det vil sige at forskellen på højden i hælen og i forfoden er blevet mindre. Det medfører, at selve løbeafviklingen blev længere frem på foden og at energitabet i forbindelse med landing og afsæt bliver mindre. New Balance har udviklet forskellige løbesko modeller, hvor natural running tanken er tænkt ind. Lige fra den ekstreme New Balance model næsten hældrop og uden stødabsorbering til den mere humane version af natural running løbeskoen, som både har et lille hældrop og god stødabsorbering. New Balance har lavet en serie af løbesko udviklet specielt til motinisten, der gerne vil være med på udvikling med at bevæge løbestilen i retning af mellemfodsløb, men stadig har behov for en god stødabsorbering.

De fleste løbere har brug for en traditionel træningssko. Nå du vælger din New Balance løbesko, skal du udover løbestil tænke over træningsmængden. Jo længere du løber i dine New balance løbesko og jo tungere du er, jo mere betyder det at du har en god stødabsorbering i dine løbesko.

Hvis du er interesseret i at prøve natural running retningen, er det vigtigt at du arbejder målrettet med din løbestil. Hvis ikke du gør det, skal du vælge den traditionelle New Balance løbesko. Omvendt kan det være med til at skabe motivation og i sidste bedre tider, hvis du arbejder målrettet med din løbestil. F.eks. bevæger løbeafviklingen fra hæl til midtfod. En New Balance løbesko med lidt lavere hældrop hjælper med at bevæge løbeafviklingen længere frem i skoen.

Vi har altid et godt tilbud på New Balance løbesko med en rabat, der typisk lægger 10-15% under New Balance anbefalede vejledende pris. Så der er god mulighed for at billige New Balance løbesko i høj kvalitet. Det er vigtigt at vælge den rigtige New Balance løbesko, da den er det vigtigste redskab i forhold til dit. Den skal holde 1 års tid og hjælpe dig igennem 1000 km. Hvis din nuværende løbesko har passeret denne grænse, er det tid til at investere i er par nye New Balance løbesko.

 

Alternativer til New Balance løbesko

Du kan også vælge at se hele se hele udvalget af billige løbesko her. Ud over New Balance løbesko tilbyder vi også et stort udvalg af af andre mærker. En meget populært mærke brugt af mange motionister gennem mange år er Asics løbesko. Vi har smarte Nike løbesko, adidas løbesko og for løberen, der gerne vil løbe i naturen har vi et stort udvalg af Salomon sko.

Vil du se hele vores flotte program af løbesko fra New Balance, så se mere her på New Balance.

Du er meget velkommen til at kontakte vore brancheudlærte personale, hvis du er i tvivl om dit valg. Kontakt vores Kundeservice på 57670320.