Asics løbesko

1 til 32 af 61

Side:
  1. 1
  2. 2

 

Asics løbesko til herre og damer 

I dag er verden blevet mere nuanceret og mange nye modeller af Asics løbesko er dukket op. For langt de fleste løbere vil Asics Kayano løbesko og Asics Nimbus løbesko være et rigtig godt valg.  

I Billigsport24.dk har vi valgt, at fokusere på Asics Kayano og Asics Nimbus. Vores udvalg af løbesko er sammensat af nøje udvalgte modeller til den neutrale løber og pronerende løber og til løb i al slags vejr. Og derudover har vi opdelt dem i herre og dame løbesko.

Når du vælger din løbesko er det vigtigt, at du ved, hvilken løbestil du har. Det er ikke nogen dårlig i de at investere i en løbetest. Er du i tvivl om hvilken sko du skal vælge er du meget velkommen til at kontakte vores Kunderservice på telefon 57670320 hvor fagligt personale er klar til at give et godt råd. 


Når du vælger at købe en Asics , så er du altid sikker på en løbesko i allerhøjeste kvalitet. Dine sko vil være testet igennem på alle leder og kanter. Vil du se flere Asics produkter, så kan du med fordel kigge i vores brandunivers.

Udover Asics løbesko tilbyder vi en række kendte mærker. Se hele udvalget af løbesko eller kig nærmere på New Balance løbesko, som er et udemærket alternativ til Asics løbesko. Heruder finder du de populære Nike løbesko, vi har Adidas løbesko og til løberen, der vil løbe i Naturens terræn væk fra vejene har vi et stort udvalg i Salomon løbesko.

 

Asics løbesko er et godt sted at starte

Navnet Asics er forbogstaverne i det latinske citat ”Anima Sana in Corpore Sano”, som på dansk betyder ”En sund sjæl i et sundt legeme”. Og så er det også til navnet på en af verdens største producenter af sportsudstyr – ikke mindst af Asics løbesko. Udsagnet godt til den filosofi, der ligger bag mærket. Firmaet blev grundlagt i 1949, hvor Kihachiro Onitsuka startede sit firma for atletisk fodtøj, som han kaldte Onitsuka Co. Ltd. – i starten for at producere basketballsko. Han valgte navnet Asics for sit firma i 1977 baseret på ovennævnte frase. Onitsuka mente, at den bedste vej til en sund og lykkelig livsstil gik gennem det bedste helbred og den bedste kondition – opnået gennem kropslige udfoldelser. Som dem, man kan udføre med et par Asics løbesko eller et par tennissko, hvis det er den form for sport, man foretrækker. Hos Billigsport24.dk finder du et stort udvalg af Asics løbesko til enhver form for brug og til enhver fod.

 

Få en bedre løbestil

Løbetræning og løbesko er nærmest en videnskab i dag. Atleter, videnskabsfolk og producenter arbejder sammen om at udvikle sportsudstyr som tennisketchere, og Asics har sit eget researchcenter i Kobe i Japan, hvor der arbejdes konstant på at videreudvikle løbeskoene. Centret har blandt andet en løbebane på 300 meter med vejrsimulering, adskillige kvadratkilometer af research-faciliteter, en basketball hal og adskillige testrum. Her analyserer og studerer mere end 200 mennesker den menneskelige krops bevægelser, og alle former for materialer testes. Dette har kun ét mål: At sætte såvel professionelle atleter som amatør-atleter i stand til at præstere bedre, at nå et højere niveau og nyde, hvad de gør. Løbesko skal passe til din løbestil – de skal støtte foden de rigtige steder, have den rette affjedring og støddæmpning.

Her kan du se alle vores andre løbesko på tilbud og her kan du se alle vores Asics produkter.