Asics Kayano 23 - løbesko

7 vare(r)

 

Asics Kayano er ubetinget Danmarks mest solgte løbesko, nu også i en model 23.

Asics Kayano er en fantastisk løbesko, til den løber der gerne vil have en god stabil løbesko.  

Skoen har eksisteret i 20 år, og er den sko rigtig mange løber vender tilbage til år efter år. Den hjælper dig som har overpronation, og som ønkser en stabil løbesko.

Asics Kayano er ubetinget den mest solgte løbesko i Danmark.

Vejer du en smule "Ekstra" så er Asics kayano en perfekt løbeskoen, som netop gir den ekstra stabilitet, du har brug for.

 

Asics kayano 23 er nu i shoppen

 

Den nye Kayano 23 er nu i shoppen til både damer og herre.

Den er blevet forbedret med en medre hælkappe, som giver et bedre støtte til hælen.

Overdelen er ligeledes forbedre med det nye Fluid fit, som gir en bedre pasform i forfoden.

I mellemsålen er der kommet Flyte foam, som gør løbe afviklingen endnu bedre.

 

Med eller uden gel

Asics Kayano fås kun med GEL og det korrekte model navne er egentlig Asics Gel Kayano. Men i daglig tale kalder man den altså bare Asics Kayano. Den indbyggede GEL cushioning indbygget i sålen beskytter dig mod de hårde stød fra underlaget. Den er en let løbesko og den faste hæl giver rigtig god stabilitet. 

 

Kayano 22 er stadigvæk i shoppen

Vi byder velkommen til den nye Kayano 22, der netop er landet i shoppen. Skoen er videreudviklet i forhold til Kayano 21 og er stadig Top løbeskoen til pronationsløberen. De tydeligste ændringer på Kayano 22 findes på overdelen, hvor en ny elastisk mesh sikrer en forbedret pasform. Løbeskoen sidder tæt om foden uden at klemme den. Kayano 22 har en afrundet hælkappe, der sidder behageligt rundt om bagenden af foden og støtter og beskytter de rigtige steder - bl.a. akillessenen. 

Kayano 22 er blevet opdateret på oversiden hvor der nu sidder en sømløs overdel, som gir dig en fornemmelse af en strømpe der sidder tæt, og hvor der ikke er nogle sømgener.

Hælen er også forbedret i forhold til Kayano 21, idet den er blevet lidt højere og lidt længere.

Hovedreglen for holdbarheden er ca. 1.000-1.100 Km, hvorefter at stødabsorberingen er trykket godt sammen, så det er på tide at få skiftet til en nyere model.

 

Asics Gel Kayano 20 og 21 er stadig populære

Asics Gel Kayano 20 har været ude af produktion i et stykket tid og vi kan desværre ikke skaffe flere af dem. Der er dog stadig mulighed for at få fat i den meget populære Asics Kayano 21. Modellen der har været på markedet siden efteråret sidste har været en succes bl.a. mængdetrænigsløberne. Kayano 21 kan stadig købes hos os til en tilbudspris.

Engang Asics Gel Kayano altid Asics Gel Kayano, om den så hedder model 22.

Vil du se alle vores billige Asics løbesko på tilbud,  så klik her.