Helly Hansen Regntøj

1 til 32 af 62

Side:
  1. 1
  2. 2

 

Helly Hansen regntøj - topspiller på markedet

Når du vælger at investere i Helly Hansen regntøj, så er du helt sikker på at du får et sæt regntøj, som er testet ned til mindste detalje, og som vil følge dig i tykt og tyndt i rigtig mange år. Helly Hansen er kendt i DK for at udvikle noget af det bedste regntøj på markedet. De udvikler forskelligt regntøj med henblik på det miljø det skal bruges i, og det er helt perfekt for dig som forbruger, da du så har mulighed for at købe Helly Hansen regntøj i dit prisleje.

Her ser du hele vores program af regntøj eller hele vores flotte program fra Helly Hansen.

 

Billigt Helly Hansen regntøj:

Vi prøver altid at have så bredt et sortiment som muligt i Helly Hansen regntøj, og derfor vil der også altid være et rigtig godt tilbud på Helly Hansen regntøj at finde i shoppen hos billigsport24.dk Og når der skrives billigt regntøj, så skal du ikke være bange for at det er kvaliteten der er billig - det er det bestemt ikke. Vi gør meget i shoppen for at holde et niveau i materialer på regntøj, og Helly Hansen selv udvikler ikke regntøj i den billige ende med hensyn til materialer.

 

Regntøj fra Helly Hansen - Du får noget af det bedste:

Som før nævnt så er Helly Hansen et fantastisk spiller på regntøj markedet. De udvikler regntøj som hele familien bliver rigtig glade for. Deres begreber i regntøjet er egentlig meget enkle at forstå. Det skal vurderes op mod hvilken membran der ligger i det sæt regntøj som du køber. Og membraner er delt ind efter hvilken brug og målgruppe som regnsættet er tænkt til. Mange kender navnet på Helly Hansen's membran. Det er en Helly Tech membran som de ligger i deres produkter. Denne membran findes i 3 niveauer - Helly Tech Professionel, Helly Tech Performance og til sidst Helly Tech Protection. Jo mere vandtæthed og desto bedre åndbarhed du skal bruge, jo bedre membran skal du vælge. Helly Tech Professionel er den bedste membran de laver. Men som rette snor, så vil der i rigtig mange hverdags regnsæt fra Helly Hansen være en Helly Tech Protection membran, og den dækker rigtig mange behov. Det har en rigtig fin åndbarhed, og rummer et søjletryk på omkring de 7-8000mm

 

Tilbud på regntøj:

Ønsker du et tilbud på Helly Hansen regntøj, så tjek altid vores store udvalg. Skal du bruge flere sæt til institutions køb eller ligende, så er vi selvfølgelig også klar til at hjælpe dig med en god pris på helly hansen regntøj

 

Hjælp til regntøj - Vi sidder klar:

Vi hjælper dig hjertens gerne med valget af dit nye regntøj. Vi sidder i kundeservice klar til at vejlede og rådgive dig omkring valget af dit nye Helly Hansen regntøj. Vi har branche uddannet personale indenfor sportsbranchen, så de ved hvad de taler om når de rådgiver i henhold til de forskellige begreber.

Du kan også vælge at se hele vores program af regntøj.