Ecco sandaler

29 vare(r)

Ecco sandaler fra Billigsport24.dk

 

Ecco har i mange år lavet kvalitetssandaler til både børn og voksne.

Sandalerne laves som både fritidssandaler, sommersandaler eller sandaler til at vandre med.

Vi forhandler sandalerne i mange forskellig farver og med forskellige såler, men fælles for dem alle er den fantastiske kvalitet, som gør at Ecco sandaler holder flere år end mange andre typer. 

Hos Billigsport24.dk har vi meget tit Ecco sandaler på udsalg.

 

Nogle af verdens bedste sandaler er fra Ecco.

 

Ecco har en vision om at være verdens bedste skoproducucent ved at udvikle sko - herunder sandaler - der følger foden. Komfort og sundheden er derfor i højsædet når Ecco producerer sandaler.

Denne filosofi er indarbejdet i alle Ecco sandaler - lige fra de traditionelle Ecco dame sandaler til de klassiske Ecco herre sandaler med stropper og remme, som sidder godt på foden. 

Vælg derfor sandaler fra Ecco, hvis du vil have en af markedets bedste sandaler.

Ecco sandaler er dit svar på en behagelig lædersandal

Ecco har stået for standarten for den simple, men stilfulde og holdbare sandal. Den sandal man tager på når man skal på skovtur, på stranden eller bare som en helt normal sommersko. Det er den sandal man forbinder med gode stunder, og med god grund: Lavet af holdbare og behagelige materialer, stramme og tilpasnings funktion så skoen passer perfekt, så er det jo helt naturligt at man kun kan have gode oplevelser med en sandal fra Ecco.

Grundlagt i Danmark, så er det ikke unaturligt at næsten alle sandaler i Danmark er produceret af Ecco, og med god grund! En behagelig sandal lavet af læder, så holdbarhed og behagelighed er i top. Nemme at tage af og på med skoens velcro-bånd, og lette at løsne og spænde så sandalen passer din fod perfekt.

Vi har et stort udvalg af både farver og modeller, til enten kvinder, mænd eller børn, så du er sikker på at finde lige præcis det du leder efter.

Ecco – et mærke du kan stole på

Ecco er ikke kun udbredt i det land det er blevet grundlagt i, men faktisk også i resten af verdenen. Det kan selvfølgelig forklares på Eccos succes med at sælge kvalitets sko til trofaste kunder.

Når sandalerne er lavet af gode materialer som læder, så holder de i hvert fald et stykke længere end hvis det var af plastik, da det er mere slidstærkt. Så tag det kloge valg og vælg det behagelige læder i stedet for det ubehagelige plastik.

 

Til stranden, skovtur, eller bare hverdag

Det dejlige ved ecco-sandaler er, at du næsten kan bruge dem hverdag. Hvis du er en tur i byen, i skole, eller endda på arbejde.  Vi anbefaler Ecco sandaler som sommersko, da din fod kan få frisk luft i den bagende varme. Også perfekt til stranden, da du ikke behøver sokker når du skal have sandalen på, som ellers er så møg-irriterende at få ned i sokkerne og skoen.

Køb dem her på billigsport24.dk

Som sagt tidligere har vi et bredt udvalg som du kan vælge imellem, om det så er til vandring eller hverdagsbrug, så er det helt op til dig. Sandaler betyder sommer og sol, hygge på stranden, og varme sommernætter… hvad vil du forbinde dine sandaler med?

Vil du se hele vores flotte program af sandaler se her.