Teva sandaler til damer på tilbud hos Billigsport24.dk

 

10 vare(r)

Teva sandaler til damer fra Billigsport24.dk

Dette er vores program af Teva sandaler til damer. Teva er kendt for at lave nogle yderst komfortable sandaler der sidder godt på foden. Den er derfor perfekt til vandring og længere gå ture. Vi har gennem en årrække forhandlet Teva og vælger til hver sæson et sortiment af funktionelle sandler til praktisk outdoor anvendelse.  Se resten af vores sandaler.

Teva sandaler hvis du lægger vægt på kvalitet

 

Teva sandaler til damerne i en fantastisk stærk kvalitet. Sandalen er målrettet som en damesandal. Den er designet med komfort i fokus og er perfekt til vandreture i terræn og byen. En perfekt sandal til dig der skal på storby ferie og ønsker luft til fødderne.

Teva er et amerikansk mærke der har produeret sandaler siden 1984. Den første sandal blev designet ud fra en tradition klipklap sandal hvor man monterede en velcro rem, så sandalen kunne sidde bedre fast på foden. I dag er Teva et af de førende mærker inden for vandresandaler og vandresko.

Teva damesandaler - elegant og behagelig

Mangler du en sandal af god kvalitet og i et udvalg i mange farver? Så er Teva sandaler svaret på dine bønner. Vores Teva Damesandaler er både behagelige og lavet i et elegant dog simpelt design. Du kan vælge mellem de to modeller, som tilbyder ankelstøtte eller ej. Med velcro, så de er let aftagelige, og lige så lette at tage på.

Har du også trang til at bevæge dig udenfor? Det er helt naturligt! Vi elsker oplevelser, også selvom det bare er en lille tur i byen med veninderne, eller en lille skovtur med kæresten. Det vi ikke kan lide er ubehagelige sandaler som ødelægges efter et par måneder. Med Teva sandaler er du sikker på både holdbarhed, behagelighed og stil. Så få fat i et par og mærk forskellen.

Med velcro kan du sandalen af som en leg. Samtidig kan du løsne og spænde, så sandalen passer din fod. Ingen kan lide en sandal der gnaver og giver vabler, men med velcro kan du justere så sandalen passer dig og føles komfortabel at gå i.

Opfundet til vand-aktiviteter

Den originale formål med Teva-sandaler var at når turister var ude og ”River-Raft” så er fodtøj som kondisko en rigtig dårlig idé, da de suger alt vandet til sig, og klip-klapper ville glide af foden. Teva-sandaler kom til verdenen som en løsning til dette. En klip-klap med bindinger omkring foden og anklen, så sandalen ville sidde fast på foden samtidig med at sandalen let kunne tørre.

Dette var så skabelsen på en effekt sportssandal, men blev hurtigt til et modeikon, og bliver nu brugt som hverdags sandal pga. af den gode kvalitet og det elegante og stilede look.

Så hvad venter du på? Køb dine Teva-sandaler her på billigsport24