Stiga Bordtennisbord

7 vare(r)

Stiga bordtennisbord er markedes bedste.

 

Stiga har i mange år været rigtig kendt for at producere fantastisk bordtennisborde til både indendør og undendørs brug.

Kvaliteten er i top og samtidig kan man få Stiga Bordtennisbord til alle prisniveauer.

Stiga bordtennisborde er også kendt i hele Europa, hvor de deltager til forskellige bordtennisstævner

Dette er vores program af Stiga Bordtennisbord, her ser du se hele programmet af bordtennisborde.

STIGA Bordtennisbord– Topkvalitets bordtennisborde

STIGA er et kendt bordtennismærke som specialiserer sig på at lave nogle af markedets bedste bordtennisborde. De har specialiseret sig i bordtennisudstyr i over 60 år, og er med til at sikre dig et kvalitetsprodukt. Vi er stolte over at kunne give dig et bredt udvalg af bordtennisborde til både udendørs og indendørs bordtennisspil.

Bordtennis er et boldspil vi alle nyder at spille. Om så vi gør det professionelt eller bare for sjov, så kan man aldrig sige nej til et spil bordtennis.

Find det Stiga bordtennisbord der passer dig bedst

Vi har både inden-og udendørsmodeller, så hvis du ikke har plads indenfor, kan du altid stille bordtennisbordet udenfor. Bordtennisbordene kan klappes op og køre med hjulene, så du nemmere kan opbevare bordet når du ikke bruger det, og nemt kan transportere det rundt. Dog har vi også modeller uden hjul, til væsentlige lavere pris, hvis du ikke prioriterer let transport så højt.

Bordtennis: perfekt til skolegården

Bordtennis er et nemt spil at lære, og små variationer som ”Rundt om bordet” åbner muligheder for at flere spillere kan spille på samme tid. Det er perfekt for skolegårde og andre institutioner hvor mange børn er til stede. Med et bordtennisbord i skolegården eller i gymnastiksalen sikrer du mange timers underholdning, motion og sjov.

Få dit bordtennisudstyr her på billigsport24.dk

Bordtennis er et simpelt spil som kræver meget lidt udstyr; et bord, et bat og en bold. Heldigvis har vi også et bredt udvalg af forskelligt udstyr til fantastisk gode priser. Vores udstyr kommer også fra STIGA, så kvalitetsmæssigt mangler vi ikke noget dér.

Så hvad venter du på? Få alt det du skal bruge til dit bordtennisspil her, og få dig flere timers sjov, motion og glæde.

Her ser du hele vores program fra Stiga.