Select Fodbold

30 vare(r)

Select Fodbolde - kvalitets fodbolde til skarpe priser

I Billigsport24.dk har vi et stort program af Select fodbolde som både træningsbold eller kampbold og i mange forskellige størrelser. 

Du kan se alle vores store udvalg af fodbolde eller alle Select produkter her.

Select fodbolde er godt dansk håndværk

I 1962 udviklede Selects grundlægger Eigil Nielsen en fodbold med 32 felter. Et princip som bruges den dag i dag. Målet for Eigil Nielsen var at skabe en fodbold med et forudsigeligt og lige svæv og et kontrolleret opspring. Med de 32 felter, som er er fordelt på 20 sekskanter og 12 femkanter, lykkedes det Select at skabe den mest runde fodbold nogensinde. Anerkendelsen var stor også internationalt, hvor Selects topfodbold, BRILLANT SUPER TB, er blevet gennemtestet i vindtunnel på Institut for Sundheds- og Idrætsvidenskab på Tsukuba Universitet i Japan. testresultatet viser, at bolden har den bedste aerodynamik og holder sin fart gennem luften samt har et stabilt og forudsigeligt svæv.

Alle fodbolde hos Select bygger på dette princip med 32 felter.

Hos os i Billigsport24.dk har vi forhandlet Select fodbolde siden vores opstart i 2005 og du finder et meget bredt udvalg af Select i vores webshop.

Select fodbolde er kvalitet fra inderst til yderst.

Select fremhæver 5 væsentlige elementer for den gode kvalitet

  • PU Overflade
  • Håndsyet
  • Underforing
  • Zero Wing bladder
  • Double lock ventil

Der er fokus på høj kvalitet og lang holdbarhed. Hvis man starter indefra gemmer der sig bag boldens ydre bl.a. 2 vigtige ting. Inderst har vi blæren, som på Pro- og Klub serien er en Zero Wing blære fremstillet af natur latex. Den er fremstillet efter en metode, der sikrer at bolden er rund og afbalanceret. Under de 32 felter er der en flerlags underforing, der er med til at give blødhed og den bedste kontakt mellem fod og bold. De 32 felter fordelt på 12 femkanter og 20 sekskanter bliver syet sammen af ikke mindre end 630 dobbeltsting og 60 hjørnesting. Det yderste lag på fodbolden er lavet af syntetisk læder i et polyuretan materiale (PU), hvor masse PU fibre er sammensat i et system, der giver bolden en stærk overflade og langstidsholdbar blødhed.