Salomon XA Pro

21 vare(r)

 

Salomon XA Pro - Køb dem i dag få dem leveret i morgen

Denne model - Salomon XA pro er en model der har eksistret i årtier - og det er med rette. Salomon XA Pro er så alsidig og god en sko at der altid vil være plads til den på markedet. Kombineret med at salomon bliver ved med at udvikle på skoen, og holde den interessant med nye tiltag og de altid smarte designs. Så er det vores overbevisning i billigsport24.dk at det også en populær sko om 15 år.

 

En Salomon sko med muligheder - XA Pro modellen er meget allround

Salomon XA pro rummer rigtig mange muligheder. I Danmark er skoen mest brugt som trail løbesko til ham eller hende der en gang i mellem vil løbe en tur i skoen, men normalt tager turene på landevejen. Eller også der du Salomon XA pro i fritidsbilledet. Og det er alt fra den almindelige fritidssko, til håndværkeren der gerne vil have sig et par holdbare og solide sko. Der hvor Salomon XA Pro har sin bedste berettigelse og det den også som hovedformål er udviklet til er egentlig vandring på klipper og i bjerge. Hele overdelen er rettet mod at den skal kunne holde til nogle tæst og det hårde miljø. Ydersålen er bygget op på en sådan måde at den har det absolut optimale greb i eksempelvis hårde underlag som klipper og bjerge.

Her kan du se alle vores sport og fritidssko eller hele vores flotte program fra Salomon.

 

Vandtætte Salomon sko - Salomon XA Pro kunne være det rette valg

Modellen laves selvfølgelig også i en vandtæt model. Salomon XA Pro Goretex. Der er i denne model lagt en Goretex membran i overdelen på skoen, og det sikrer dig at skoens overdel er 100% vind og vandtæt. Det kan være yderst praktisk for dig som bruger skoen til hverdags sko, eller som hundeluftersko. Du får i denne goretex version en yderst holdbar sko med høj funktionalitet.

 

Holdbare Salomon sko - XA Pro

Som tidligere nævnt i teksten, så er salomon XA pro en yderst solid og holdbar sko. den er i overdelen bygget op således at den kan tåle at blive brugt. Overdelen er i slidstærkt materiale, og de ekstra slidstærke mønstre som er på skoen, bruger man samtidig til at skabe den gode støtte i skoen - smart ikk? Sålen er en yderst let med bestemt holdbar sål, og ude i snuden af skoen, hvor den under normalt brug kan få slag og blive slidt ekstra ordinært, der er ligeledes en ekstra beskyttelse. Så alt i alt en fantastisk holdbar og samtidig smidig sko.

 

Mangler du vejledning omkring XA pro?

Så tøv ikke med at kontakte vores hjælpsomme og glade kundeservice. der sidder personale som er uddannet i sportsbranchen, og derfor ved de hvad og hvordan de skal råde og vejlede dig omkring købet af dine næste par Salomon XA pro