Salomon Speedcross

18 vare(r)

Salomon Speedcross 3 og 4 hos Billigsport24.dk - Den perfekte trailløbesko 

Skoen er specielt udviklet til løbet i naturen med varierende og blødere underlag end den hårde asfalt. Sålerne er bløde og mønsteret udviklet til at give et rigtig greb når du løber op og ned og ind og ud mellem træerne.

Salomon Speedcross er forholdsvis smal i sin pasform og sidder perfekt og fast på foden.

Køb dine nye Salomon løbesko i shoppen. Billige priser, hurtig levering og gratis bytteservice.

 

Salomon Speedcross 3 og 4 er specielt lavet til trailløb:

Salomon Speedcross 3 løbesko er udviklet specielt til løb i skoven og andre trail områder - til kuperede og ufordrerende terræn. Skoem er opbygget med den meget lette og slidstærke overdel, kombineret med den ekstra profilerede sål der kan gå ind og få godt fast greb i det løse eller mudrede underlag. En Salomon Speedcross løbesko er smal og sidder tæt på foden, som giver den bedste stabilitet og styring, når du bevæger dig gennem det ujævne terræn.

 

Køb en billig speedcross 3 og 4 online:

Hos billigsport24.dk gør vi altid en stor dyd ud af at have et godt tilbud på dine nye Salomon Speedcross 3. Vi har stort set det fulde program i alle de farver, Salomon Speedcross laves i. Prisen er altid lav og sommetider er der ekstra gode tilbud på Salomon Speedcross. Salomon Speedcross leveres fra dag til. Køb i dag og modtag i morgen - der er hurtig levering. Og få du købt den forkerte størrelse kan du ombytte den helt gratis - det er god bytteservice. Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge eller om en Salomon løbesko passer til dig, er du velkommen til vores at ringe til Kundeservice på telefon 57670320.

 

Vandtætte trailsko:

Salomon Speedcross fås også som en vandtæt model. En vandtæt salomon Speedcross har både fordele og ulemper. Terrænet taget i betragtning når du skal løbe trailløb i den, så er ideen med at holde fødderne fri for vand rigtig god. Det giver dig en langt bedre komfort i dine Salomon Speedcross. Den lille ulempe der kan være ved at du ligger en vandtæt membran i skoen er at du bremser en lille smule af åndbarheden i skoen. Ikke meget, men en lille smule kan du ikke undgå. Salomon Speedcross med clima shield er henover forfoden.

 

Hvilken skal jeg vælge?

Vi tilbyder som skrevet altid et bredt udvalg i salomon Speedcross sko og andre Salomon løbesko. Du kan også se hele udvalget af Salomon løbesko eller hele udvalget af løbesko.

Er du i tvivl omkring str. farvevalg eller funktionalitet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har branche uddannet personale i vores kundeservice, som er vant til at vejlede omkring valget af Salomon sko.

Udover Salomon Speedcross 3 har vi et stort udvalg af Salomons modeller i shoppen. Se hele udvalget her eller se f.eks. på Salomon XA pro sortimentet.

Her kan du se hele vores program fra Salomon.