Polar

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

POLAR

Køb Polar kvalitetspulsure til gode priser.

I 1975 opstod idéen om bærbare pulsmålere på en langrends løjpe. På det tidspunkt fandtes der ingen måde at måle pulsen nøjagtigt på under træning.

 

Blot et år senere blev POLAR grundlagt i nærheden af byen Oulu, i Finland – en egn, der er berømt for sin teknologiske forskning og med sine ekstreme omgivelser et perfekt område at afprøve POLARs pionerudstyr til det yderste.

 

I 1979 indleverede POLAR deres første patent på trådløs pulsmåling, og i 1982 lancerede de den første trådløse bærbare pulsmåler nogensinde og ændrede hermed for altid den måde, atleter træner på.

 

I dag tilbyder POLAR et omfattende produktudvalg – lige fra grundlæggende modeller til motionisten til avancerede træningssystemer til verdensmestre inden for en lang række discipliner. Det drejer sig om alt, lige fra at forbedre en atlets sportsmæssige præstation til at hjælpe folk med at få en sundere livsstil samt at yde støtte til restituering og vægtkontrol.


I dag har POLAR 1.200 medarbejdere i hele verden, over 26 globale datterselskaber, og virksomheden styrer et distributionsnetværk, der forsyner over 35.000 detailbutikker i over 80 lande.

Polar er kendt for sine rigtig gode pulsure til løberen.

Vil du se hele vores program af løbepulsure, så klik her.  eller vil du se hele vores program af cykel GPSér så klik her.