Nike Hættetrøjer til damer, herre og børn

1 til 32 af 41

Side:
  1. 1
  2. 2

 

 

Nike hættetrøjer i mange forskellige modeller.

 

Hos Billigsport24.dk finder du et stort udvalg af Nike hættetrøjer i mange forskllige kvaliteter og farver til både dame, herre og børn,.

Nike hættetrøjer bliver ikke kun brugt sammen med et par Nike træningsbukser, men meget ofte blot sammen med et par jeans, og dermed bruges som en fritids hættetrøje.

Med Nike´s mange kvaliteteter af hættetrøjer, er det altid muligt at finde en lækre Nike Hættetrøje. 

Se iøvrigt alle vores andre sweatshirts og hættetrøjer 

Nike hættetrøjer med og uden lynlås

I vores program af Nike hættetrøjer, har vi både valgt af forhandle hættetrøjerne med og uden lynlås.

Fordelen med den indbygget lynlås er at du nemmere kan lyne op og komme af med evt. overskudsvarme.

Ung og stilet

Virkelig populær hos unge, da hættetrøjen er simpel, men samtidig stilet, som er perfekt til f.eks. skoletiden og fritid. Perfekt til den energiske dreng eller pige som elsker at lege udenfor.

Vi har et mindre udvalg af trøjer, med forskellige kvaliteter:

  • Din helt normale hættetrøje, med eller uden lynlås
  • Sweatshirts, med eller uden lynlås
  • Lette løbetrøjer, som holder dig tør via. svedtransporterende egenskaber

Løb, skole eller fritid

Man kan altid bruge en hættetrøje, også selvom det ikke er koldt! Med modeller med lynlås kan du bare lyne op, og straks kan du køle ned. Det smarteste er at hættetrøjen er perfekt til din hverdag. Nem at tage på, flot og stilet design, perfekt til den studerende.

Perfekt når du skal være aktiv

Sweatshirtsne er lavet af lette materialer som lader din krop ånde, og samt transporterer sveden. Det giver en behagelig løbetrøje som du vil elske. Du kan bevæge dig nemt i flexible stof, som giver dig fuld frihed til at dyrke motion. Med materialer som polyester og bomuld, får du en behagelig samt en trøje som kan holde på varmen.

Nike sikrer dig at du får en kvalitetsvare, der kan holde på varmen, er behagelig at have på. Trøjerne er blevet syet ekstra godt, især omkring hals, rundt om livet og ved ærmeafslutningerne.

Her på billigsport24.dk har vi et stort udvalg af forskellige Nike hættetrøjer som er perfekte til træning eller bare som hverdagstrøje. Vi har mange forskellige farver, i stilede designs, som gør det til en perfekt hverdagstrøje. Udover hættetrøjer har vi også løbetrøjer til både herre og damer, som hjælper dig med at holde varmen.

Her kan du se alle vores fantastiske Nike produkter.