Nike Sportstasker

23 vare(r)

Nike sportstasker – perfekt til sport eller fritid

Sportstasker fra Nike er perfekte til at transportere tøj og udstyr til din træning og kampe. Vi har et stort udvalg af forskellige modeller, så du kan vælge den taske du har behov for. Hvis du måske kun skal have dine træningssko med, er Nike Gymsack perfekt til dig pga. af dens størrelse. Men hvis du skal have skiftetøj, udstyr og drikkedunk med, ville en Nike duffelbag være et bedre valg, da den er større og nemt kan tages over skulderen med den medfølgende justerbare skulderrem.

Hvorfor Nike sportstasker?


Nike er en af de største i sportsudstyr, og med god grund. De leverer et produkt med kvalitet og funktionalitet i top. Det vil sige at du får en holdbar taske af slidstærke materialer, som er super godt da en sportstaske typisk kan få nogle tæsk af at blive smidt rundt og sparket til.

Nogle af vores tasker har flere rum og lommer så du kan holde styr på alle dine ting. Nogle af vores tasker har faktisk vandafvisende bund, som er vildt smart når du stiller tasken i det fugtige omklædningsrum.

Her kan du se alle vores sportstasker eller hvis du vil se hele Nike flotte program.

Ikke kun til sport

Sportstasken skal nødvendigvis ikke kun bruges til sport, men det er faktisk en rigtig god idé at tage med på ture, ferier eller andre tidspunkter hvor man er væk hjemmefra. De forskellige rum og gode plads gør sportstasken til en god rejsemakker. De forskellige lommer og rum giver dig også orden i dine sager, så det hele ikke bare ligger rodet og uoverskueligt.

Så find din Nike sportstaske her på billigsport24.dk

Vi har et stort udvalg og mange farver, størrelser og modeller. Så hvad venter du på? Gør din træning så meget lettere og få dig en smart sportstaske fra Nike.