Nike Caps i alle mulige modeller

-

7 vare(r)

Nike caps - de kendte kasketter fra Nike

Om du bare skal ned og handle eller på vej i byen for at spise, så kan man altid bruge kasketter fra nike. De reder en dårlig hårdag, skygger mod solen samt aftager sved og fugt fra hovedbunden. Funktionalitet og design er nøgleordene for Nike caps.

Nike caps til alle anledninger

Grunden til at Nike Caps er blevet super populær er grundet det tidsløse design. De er efterhånden blevet en klassisker man kan bruge til alle formål. 

Detaljerige Nike caps sikrer funktion

Når du skal en tur i fitness, løbe en tur eller dyrke andre sportsaktiviteter, er Nike caps super anvendelige. Med mange detaljer, man måske ikke ved første øjekast ligger mærke til, er Nike caps superfunktionelle til aktiviteter, der giver varmen. Detaljerne er eksempelvis:

  • Ventilationshuller
  • Mesh paneler
  • Svedbånd
  • Buet skærm
  • Justeringssystem

 

Med ventilationshuller og mesh paneler får du den bedste udluftning til hovedbunden, så den holder sig frisk og tør i kampens hede. Svedbåndet indvendigt i kanten absorberer sved og fugt, inden det rammer øjnene, og den buede skærm skygger optimalt mod solens stråler. Med et justeringssystem bagpå, opnår du en individuel pasform, der kan reguleres alt efter komfort og behov.