Newline Løbetøj

 

1 til 32 af 158

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

Newline løbetøj

Newline er et dansk opstået løbemærke, og er kendt i det ganske land. Ideen til det funktionelle løbetøj fik Newline stifter, da han i 1981 hang oppe i luften i sin faldskærm. Hans faldskærm var tør og hans tøj var vådt. Det var her han fik ideen til det funktionelle løbetøj.

Langt de fleste løbere kender til Newline løbetøjet. Newline har både løbejakker, løbetights, løbetrøjer og t-shirts. Altså løbetøj til alle årstider.

Newline har udviklet sig kraftigt med tiden. De er gået fra at være den faste leverandør af det "billige" løbetøj til at være en fast bestanddel af toppen indenfor løbetøjs produktion i DK. Deres løbetøj har en fantastisk høj funktionalitet, og deres design er meget tidssvarende. Newline løbetøj er klassisk i sit design og passer godt til alle typer af løbere. Både motionisten og eliteløberen kan med stor glæde løbe med Newline løbetøj.

Newline tilbyder en klassisk Newline basiskollektion hvor man har mulighed for at klæde sig på billigt og fornuftigt. Vinterløbetøj og vinteren og Sommerløbtøj om sommeren. Basiskollektionen er holdt i få og rene farver. Typisk i blå, røde og sorte farver. Hos os i Billigsport24.dk kan du købe stort set alle de Newline basisløbeprodukter, der findes. Lige fra Newline løbeundertøj, Newline løbestrømper, Newline løbetights, Newline løbetrøjer og Newline løbejakker.

Udover Newlines basiskollektion præsenterer Newline en forår/sommer kollektion og en efterår/vinter kollektion på løbetøj. I Billigsport24.dk finder du et bredt udvalg af Newline løbetøj indenfor disse kollektioner. Kollektionerne opdeles i Newline Iconic og i Newline Imotion serierne. Newline Iconic serien er Newlines toplinje og henvender sig til løberen, der har stor fokus på det funktionelle løbetøj. Newline Iconic løbetøj er kendetegnet ved at være figursyet og tætsiddende, hvilket ud fra den funktionelle tanke er det mest korrekte. Newlines serie der henvender sig til de fleste løbere er deres Newline Imotion serie. I Newline Imotion serien finder man de smarte farver og der leges designmæssigt og Newline Imotion løbetøjet afspejler i en vis grad udviklingen indenfor mode i stil og farver. 

 

Tips til hvornår du skal bruge løbejakke, langærmet løbetrøje eller t-shirts

Newline tilbyder løbetøj til al slags vejr. Til løbeturen når det er varmt eller til løbeturen når det er koldt.

Med hensyn til temperaturen er Newline opdeler sit løbetøj i tre farvekategorier:

 

  • Den røde kategori er løbetøj til sommerløb, hvor den anbefalede løbe temperatur skal ligge på ca. 15-35 grader. Indenfor den røde kategori er typisk løbe t-shirts med korte ærmer eller uden ærmer samt korte løbetights eller løbeshorts. 
  • Newline har også en gul kategori. Det er den største kategori for Newline løbetøj, der omfatter overgangsperioderne forår og efterår, men som også er meget velegnet til løb i en mild vinter eller i en kold sommer. Den gule kategori anbefales til løb når udendørs temperaturen ligger på 0-15 grader. Det er lange løbetights og 3/4 tights, langærmede løbetrøjer, løbeveste og løbejakker
  • Den sidste kategori er den blå. Løbetøjet i den blå kategori er beregnet til den kolde tid med temperaturer på -15 - 0 grader - altså vinterløb i frostvejr. Det er løbeundertøj, vinterløbetrøjer, vinterløbejakker og vinterløbetights, løbehuer , løbehandsker og sikkerhedsudstyr til de mørke aftener eller morgener. 

 

Det er meget individuelt fra løber til løber hvordan man skal klæde sig på, når man skal vælge sit Newline løbetøj. Fryser man meget eller sveder man hurtigt. Har man behov for at holde på varmen eller har man behov for at komme af med varmen. Grundlæggende klæder man sig godt på med et basislag (baselayer) som inderste lag, et mellemlag (midlayer) og et yderlag.

Newline har forskellige typer af basislag lige fra en tætsiddende tee som f.eks. Newline Iconic Vent Stretch eller det egentlige løbeundertøj. Det er selvfølgelig årstidsbestemt hvor mange lag løbetøj, man tager på. Mellemlaget er typisk til de koldere perioder og kan være en Newline langærmet løbetrøje, der findes findes i både den gule og den blå farvekategori. En langærmet Newline løbetrøje kan selvfølgelig også udgøre yderlaget på de dage hvor man ikke har behov for en løbejakke. Ellers er løbejakken og løbevesten det typiske yderlag, hvor Newline har udviklet forskellige modeller med forskellige funktioner i forhold til vindtæthed og varme.

I billigsport24.dk har vi sammensat sortimentet af Newline løbetøj ud fra at det skal være muligt at klæde sig fuldt på til billige priser. Vi har altid gode tilbud på Newline løbetøj og billige priser på både Newline Basiskollektionen, på Newline Iconis kollektionen og på Newline Imotion kollektionen.

Skal du være smart i storbys livet, er der gode muligheder med Newline løbetøj, der har sammensat en special moderigtig kollektion i farver og former. Er du løberen, der sætter stor pris på det funktionelle løbetøj har Newline løbetøjet masser af muligheder for at tilgodese dine behov. Når du skal ud i det danske vejr er du underlagt naturens luner. Der findes ikke dårligt vejr. Man kan opnå fantastiske løbeture i al slags vejr. Vælg det rigtige Newline løbetøj, hvor du til billige priser og med gode tilbud kan købe Newline løbetøj og klæde dig på til al slags vejr.  

    

Newline løbetøj til kvinder

Newline tilbyder et bredt sortiment til alle typer løbere. Newline dame løbetøj findes både til løberen, der vil have figursyet og tætsiddende løbetøj. Det er Newline Iconic serien. Til løberne der ikke ønsker slimfit, finder man i Newline løbetøjet masser af gode muligheder i Imotion og Basis serien, hvor pasformen er mere regulær. Du kan gå direkte til Newline dame løbetøj ved at klikke her. 

Newline har de senere år lagt vægt på at følge udviklingen inden tøjmoden og Newlines designerteam har ladet sig inspirere heraf, når de har udviklet kollektionerne af Newline løbetøj.

Vi har altid Newline løbetøj til billige priser og du finder man gode tilbud på Newline løbetøj. Du kan også prøve at se hele udvalget af løbetøj til kvinder, der ud over Newline løbetøj indeholder Craft løbetøj, Salomon løbetøj, Nike løbetøj og Helly Hansen løbetøj.

 

Newline løbetøj til herre

Newline har gennem mange haft en klassisk basislinje, med fokus på funktionelt løbetøj til billige priser. De senere år er der også på Newline løbetøj til herre sat fokus på design og farver. De fleste herre løbere har mest fokus på funktionalitet og farverne må gerne være lidt afdæmpede. Der er en ny tendens i retning af at man gerne, at løbetøjet ud over det funktionelle også skal følge tidens strømninger indenfor mode. Her vinder City/Street looket frem, hvor shorts og løstsiddende dele vinder frem og nogle modeller overskygger det funktionelle. Newline Iconic serien er til løberen, der prioriteterer funktionalitet, hvor Imotion serien er det serie de fleste vælger. Udover Newline løbetøj har vi også andre mærker.

 

Visio løbetøj fra Newline:

En af Newline's grene på deres løbetøjs serie er der VISIO 360 løbetøj. Det er en serie som vinder mere og mere tillid blandt løberne. Og det er med rette. Det er en løbetøjs serie som har fokus på høj fnktionalitet, og ikke mindst på sikkerheden. Alle løbetøjs produkterne i denne serie er tæt forbundet til refleks indsatser og den gule neonfarve som vi kender. Det hele er med henblik på at skabe løbetøj fra Newline, som man kan se i den mørke tid. Og det er unikt, forstået på den måde at vi alle skal kunne se hinanden på vejen. Det svarer til at en bil kører uden lys når det er mørkt.

Her kan du se hele vores program af løbetøj.

  

Hjælp til valg af løbetøj

Vi har brancheudlært personale i Kundeservice - og derfor er vi uddannet til at råde og vejlede omkring valget af det rigtig Newline løbetøj. Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe på enten telefon, chat eller email.

 

Rigtig god løbetur.