Newline cykeltøj

-

20 vare(r)

Newline cykeltøj – Når cykling skal hæves et niveau højere

Cyklen er en fantastisk opfindelse. Den får os transporteret omkring, forurener ikke og er en super god måde at motionere på. For mange af os er det hverdag at cykle, og andre er det en tand mere seriøst. Ligesom løb, er cykling en populær sport, og mange nyder at dyrke cykling. Derfor er det smart at investere i cykeltøj som optimerer din cykel-oplevelse.

Når man bor i et land som i Danmark, kan vejret skifte hurtigt, og det kan hurtigt ødelægge sine planer om at tage en cykeltur. Med cykeltøj fra Newline er du klædt på til at klare blæst og kulde. 

Du kan her se mere af vores cykeltøj.

Newline Cykeltøj – designet og udviklet med den bedste teknologi

Newline har udviklet og designet cykeltøjet så det sidder behageligt på kroppen. Med svedtranspoterende materialer bliver du ikke våd og klam under din træning, men i stedet holder tøjet dig varm. Derudover er det syet med flade syninger, så det ikke generer når du har tøjet på.

Newline Cykel Sko

Cykelsko er med til at optimere og opnå den mest effektive tråd når du træder på pedalerne. Skoene hjælper dig med at ført kraften i pedalerne hele vejen rundt, så du får mest ud af at cyklingen.

Vi har en cykel sko fra Newline som er designet med en god pasform, og er med til at give dig en god støtte omkring din fod. Skoen har velcrobånd og lukkes nemt. Med det justerbare spænde får du en rigtig god og individuel pasform.

Cykling er ekstremt sundt

Cykling er super godt for kroppen, da du får motioneret og opnår en god kondi. Cykling kan være et godt alternativ til løb, da du ikke belaster knæene lige så meget, som typisk er et problem løbere har.

Her kan du se hele vores flotte program af NewLine.