New Balance Fresh Foam Vongo V3 Løbesko Herre

Varenr.:313-MVNGODM3-313-50
New Balance
 

 
New Balance Fresh Foam Vongo V3 Løbesko Herre

650,00 DKK

Vejl. pris: 1.300,00 DKK

 • GRATIS FRAGT V. KØB OVER 999,-             
 • 365 DAGES RETURRET ONLINE
 • GRATIS BYTTE
 • HOTLINE 57 67 03 20 kl. 7:30-15:30
 • E-MÆRKET - SIKKERHED PÅ NETTET
 • VAREBESKRIVELSE
 • ANMELDELSER
 • FRAGT
 • MÆRKET
 • New Balance Fresh Foam Vongo V3 Løbesko Herre

  Farve: White / Deep Ozone Blue  
  Løbestil: Pronation
  Hældrop: 4 mm
  Vægt: 303 gram. (str. 43)

  New Balance fresh Foam Vongo løbesko er en af New Balance's top løbesko til pronations løberen. Denne model er version 3, som er meget harmonisk med en rigtig god afbalancering af stabilitet, stødabsobering og komfort.

  Freshfoam mellemsålen har en struktur, der bidrager til stabilitet. Der er 2 mm forskel fra indersiden til ydersiden, der sikrer at pronationsløberen ikke falder ind på foden, men får en lige løbeafvikling. Hælkappen og et net i PU materiale hen over forfoden giver foden yderligere støtte.

   


  En løbesko med mange gode detaljer, bl.a.:

  - Fresh Foam mellemsål. New Balance's mest stødarbsoberende sål

  - Fantom Fit. Sømløs, åndbar og meget let overdel der giver optimalt pasform 

  - Polstret / Stabiliserende hælkappe

  - Overdel i åndbar mesh 

  - Refleksdetaljer 


  Læs mere >>
 • Fragtmuligheder på billigsport24.dk:

  GLS Pakkeshop (levering til valgfri pakkeshop) koster 29,-  

  GLS Erhverv (levering til virksomhed) koster 29,- 

  Post Danmark Privat u/omdeling (levering til valgfri Pakkeboks/Postbutik) koster 39 kr.

  Post Danmark Privat m/omdeling (levering til privat adresse) koster 45,- 

  Alle ordrer over 999,- leveres fragtfrit med GLS Pakkeshop eller GLS Erhverv 

   

  Større varer, som bordtennisborde, andre spilleborde leveres direkte på hjemadressen med fragtmand. Fragtprisen (typisk 4-500 kr.) ER INKLUDERET i salgsprisen.

 • NEW BALANCE

  New Balance blev grundlagt i Boston i 1906 og er i dag en af de førende producenter af teknologiske innovative sportssko og – tøj til mænd, kvinder og børn. New Balance sko og tøj er lavet med fokus på livsstil, løb, walking, cross-training, basketball, tennis og outdoor.

  New Balance startede ud med, at være et lille familiefirma grundlagt af William J. Riley, de startede ud med at lave Ortopædiske indlæg. Med tiden begyndte New Balance, at bruge sit speciale til, at designe og fremstille sportssko. I begyndelsen af 30’erne designede Riley sin første løbesko for Boston løbeklub ”The Boston Brown Bag Harriers” og i 40’erne fokuserede New Balance på at lave håndlavede sportssko og valgte speciale i løbesko, baseballsko, basketballsko, tennissko og sko til boksning.

  New Balance fik deres første store succes i 1961 med skoen Trackster, det var den første gymnastiksko med bølgeformede såler. Trackster blev favoritskoen for løbetrænere og gymnastiklærere, dette førte til udbredelsen af New Balance og gav dem et godt ry, som gav dem en stærk position som innovativ producent af sportssko. Trackster skoene var blandt andet også de første løbesko som kom i forskellige bredder, hvilket er blevet en af New Balance skoenes kendetegn og fordele.

  New Balance valgte i 1980 at følge filosofien ”Endorsed by No One”, dette betød at de ikke ville betale berømtheder til at bære produkterne, men i stedet bruge deres penge på forskning, udvikling og velgørenhed. Trods denne filosofi valgte flere store idrætsprofiler, at bruge New Balance sko og udstyr, på grund af den gode pasform og muligheden for, at vælge bredde på skoene og ikke kun længden.

  New Balance er kendt for sine fantastiske løbesko.

  I Billigsport24.dk har vi igennem mange år arbejdet tæt sammen med New Balance, og er derfor stolt af at kunne præsentere et stort program af både New Balance løbesko

  Her kan du se hele vores program af New Balance .