New Balance 1080 Version 11 løbesko Herre, sort

Varenr.:313-M1080I11-313-BLA

SLUTSALG
New Balance 1080 Version 11 løbesko Herre, sort

700,00 DKK
 • GRATIS FRAGT V. KØB OVER 999,-             
 • 365 DAGES RETURRET ONLINE
 • GRATIS BYTTE
 • HOTLINE 57 67 03 20 kl. 7:30-15:30
 • E-MÆRKET - SIKKERHED PÅ NETTET
 • VAREBESKRIVELSE
 • ANMELDELSER
 • FRAGT
 • MÆRKET
 • NEW BALANCE 1080 VERSION 11 LØBESKO HERRE

  Sæson: Vinter 2021 (ny version)

  Farve: Sort/hvid

  Løbestil: Neutral løbestil

  Vægt: 262 gram (str. US 9)

  Hældrop: 8 mm (30mm / 22mm)

  New Balance topløbesko til den neutrale løbestil er kommet i version 11. Løbeskoen har ikke mange ændringer i forhold til den tidligere version og har fortsat alle de gode kvaliteter. Det moderne udtryk og de gode egenskaber har gjort 1080'eren til en kæmpe succes siden New Balance var en slags "first mover" med dette look. 

  Skoens mesh overdel er reelt eneste egentlige ændring i den nye version. Mesh materialets kvalitet og egenskaber er forbedret i forhold til styrke, fleksibilitet og åndbarhed.

  Mellemsålen i Fresh foam X optimerer stødabsorberingen og samtidig øger rebounce energien (holder farten i skoen). Normalt to egenskaber, som er modstridende, men konstruktionen er testet og har både fantastisk støddæmpning og rebounce.

  Ultra hælkappe, der er lidt anderledes end den traditionelle hælkappe på en løbesko. Ultra Heel giver et fantastisk fit og god støtte rundt om hæle og akillesene.

  Skoen er fremstillet med en sockliner konstruktion, der optimerer pasformen rundt om foden.

  Ydersålen (undersålen) er  i punkter og zoner, der har til formål at give den bedst mulige løbeafvikling. 


  Læs mere >>
 • Fragtmuligheder på billigsport24.dk:

  GLS Pakkeshop (levering til valgfri pakkeshop) koster 29,-  

  GLS Erhverv (levering til virksomhed) koster 29,- 

  Post Danmark Privat u/omdeling (levering til valgfri Pakkeboks/Postbutik) koster 39 kr.

  Post Danmark Privat m/omdeling (levering til privat adresse) koster 45,- 

  Alle ordrer over 999,- leveres fragtfrit med GLS Pakkeshop eller GLS Erhverv 

   

  Større varer, som bordtennisborde, andre spilleborde leveres direkte på hjemadressen med fragtmand. Fragtprisen (typisk 700-900 kr.) ER INKLUDERET i salgsprisen.

 • NEW BALANCE

  New Balance blev grundlagt i Boston i 1906 og er i dag en af de førende producenter af teknologiske innovative sportssko og – tøj til mænd, kvinder og børn. New Balance sko og tøj er lavet med fokus på livsstil, løb, walking, cross-training, basketball, tennis og outdoor.

  New Balance startede ud med, at være et lille familiefirma grundlagt af William J. Riley, de startede ud med at lave Ortopædiske indlæg. Med tiden begyndte New Balance, at bruge sit speciale til, at designe og fremstille sportssko. I begyndelsen af 30’erne designede Riley sin første løbesko for Boston løbeklub ”The Boston Brown Bag Harriers” og i 40’erne fokuserede New Balance på at lave håndlavede sportssko og valgte speciale i løbesko, baseballsko, basketballsko, tennissko og sko til boksning.

  New Balance fik deres første store succes i 1961 med skoen Trackster, det var den første gymnastiksko med bølgeformede såler. Trackster blev favoritskoen for løbetrænere og gymnastiklærere, dette førte til udbredelsen af New Balance og gav dem et godt ry, som gav dem en stærk position som innovativ producent af sportssko. Trackster skoene var blandt andet også de første løbesko som kom i forskellige bredder, hvilket er blevet en af New Balance skoenes kendetegn og fordele.

  New Balance valgte i 1980 at følge filosofien ”Endorsed by No One”, dette betød at de ikke ville betale berømtheder til at bære produkterne, men i stedet bruge deres penge på forskning, udvikling og velgørenhed. Trods denne filosofi valgte flere store idrætsprofiler, at bruge New Balance sko og udstyr, på grund af den gode pasform og muligheden for, at vælge bredde på skoene og ikke kun længden.

  New Balance er kendt for sine fantastiske løbesko.

  I Billigsport24.dk har vi igennem mange år arbejdet tæt sammen med New Balance, og er derfor stolt af at kunne præsentere et stort program af både New Balance løbesko

  Her kan du se hele vores program af New Balance .