Hummel Sportstasker

22 vare(r)

Hummel sportstasker fra Billigsport24.dk.

Som mange andre har du nok en sport som du dyrker i din fritid, eller måske endda professionelt, så er sportstasken med til at gøre transportering af tøj og udstyr en del lettere. Vi har et stort udvalg af forskellige modeller af sportstasker fra Hummel, som sikrer dig god kvalitet igennem et dansk brand.

Hummel sikrer dig topkvalitet og et smart design

Hummel har lavet en bred kollektion af forskellige tasker til forskellige formål, men selvfølgelig til sportsmæssige årsager. F.eks. har vi:

  • Almindelige sportstasker med skulderrem.
  • Toilettasker hvor du kan opbevare shampoo, deodorant & andet.
  • Rygsække med plads til bærbar computer, regnslag & større rum til tøj eller udstyr.

Ikke kun til sport

Selvom sportstaskerne fra Hummel er perfekte til sport, er de ligeså perfekte til at bruge som transporttasker pga. af de mange smarte lommer og funktioner. Taskerne kan tages med på weekendture, ferier eller bare når du skal væk hjemmefra.

Holdbarhed i top

Sportstaskerne fra Hummel er lavet af rigtige gode materialer, som betyder at tasken kan holde til at blive smidt rundt, sparket lidt til, som de normalt gør til træning og kampe. Vi har endda nogle tasker med vandafvisende bund, som er perfekt til omklædningsrummet.

Hummel - støtter landsholdet

I dag er Hummel sponser af adskillige danske, og udenlandske klubber. Siden 1970 og hele vejen til 2004 har Hummel sponsoreret landsholdet med tøj og udstyr – især tasker. Så gør som landsholdet og få din Hummelsportstaske her på billigsport24.dk

Køb din Hummel sportstaske her på billigsport24.dk

Vi har nogle har Danmarks bedste tilbud, og et kæmpestort udvalg, så du kan finde lige hvad du mangler, til hele familien. 

Her kan du se hele vores program af sportstasker..