Helly Hansen

1 til 32 af 140

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

HELLY HANSEN

Køb Helly Hansen til rigtig gode priser.

Den norske sømand Helly Juel Hansen og hans kone Maren Margrethe begyndte i 1877 at producere olieskindsjakker og -bukser. Det blev starten på Helly Hansen. Olieskindsprodukterne var en verdensnyhed -  aldrig før havde sømænd eller andre med den slags behov kunne holde sig tørre. Fordi ingen havde tænkt på det før. 

 

I løbet af de første fem år, solgte de ca. 10.000 stk., hvilket resulterede i, at de i 1878 vandt et diplom for excellence ved Paris Expo og derefter begyndte at eksportere deres opfindelse til udlandet.

 

I det 20. århundrede opnåede produktudviklerne flere gennembrud frem mod det, vi kender som 3-lags-princippet i dag. I 1949 skiftede man olieskindsjakkerne ud med PVC-plastik. Og det blev et "must-have" -produkt for folk som havde brug for vandtæt beskyttelse mod vejr og vind.

 

I 1961 opfandt Helly Hansen den første fleece, mens man i 1970'erne færdiggjorde 3-lags-princippet. Produktet der aktivt fjernede fugt og sved fra huden og på den måde holdt folk tørre og varme.

 

Idag er fokuset nemlig stadig på nytænkning af produkter med stabil erfaring fra over 140 års produktion af beklædning til sportswear, outdoor, sejlads, skiløb og så videre.

I Billigsport24.dk har vi fokuseret på 2 områder, nemlig Helly Hansen regntøj og et stort udvalg af deres meget populære skiundertøj.

Vores største varegruppe fra Helly Hansen er uden tvivl deres store program af regntøj.