Haglöfs

1 til 32 af 59

Side:
  1. 1
  2. 2

HAGLÖFS

Haglöfs sportsudstyr til billige priser.

Haglöfs startede i en hytte i Torsång på en forårsdag i 1914. Victor Haglöf som var grundlæggeren af Haglöfs havde lige syet sit første parti rygsække færdig og cyklede afsted for at sælge dem for 0,90 SEK stykket.

Hvad startede som salg af tasker på en cykel, er nu blevet til nordens største leverandør af udendørs udstyr i den nordlige region. Haglöfs marked har udvidet sig fra de svenske byer i Torsång, Rättvik og Sveg til hele Skandinavien, Europa og Japan.

 Det som Haglöfs har udviklet igennem deres næsten 100 år lange levetid er, at lave udstyr som virker optimalt. Hver eneste lille detalje er der blevet kræset for, da Haglöfs’ produkter skal kunne fungere under nogen af de mest ekstreme og krævende aktiviteter foretaget af mennesker.

Filosofien omkring Haglöfs design er det samme uanset om det er beklædning, rygsække, soveposer og fodtøj. Filosofien er, at skabe det produkt som folk skal bruge til deres udendørs aktiviteter, uden at tilføje noget ekstra. Nøglen til, at skabe et ordentligt produkt er ved, at vælge hvert eneste individuelt stykke, detalje ud fra brugerens perspektiv.