H2O Badesandaler - H2O Sandaler

7 vare(r)

 

H2O Badesandaler – den klassiske badesandal

I en verden med flotte strande og kæmpe svømmebassiner er der én ting vi bare skal have; badesandalen!

Den skal være behagelig, sidde ordentligt og selvfølgelig være af den bedst mulige kvalitet, og det er lige præcis hvad H2O’s badesandaler er. Et dansk brand som i årtier har suppleret danskerne med deres træningstøj har skabt et navn for dem selv med deres kvalitet og brug af gode materialer.

Hvorfor Badesandaler fra H2O?

Med brandvarme sandsten og våde overflader kan det være vildt ubehageligt at skulle gå i bare fødder. Sandalen fra H2O kommer derfor til undsætning, da den billige og holdbare badesandal både er komfortabel  og holdbar.

Udover det er sandalen fantastisk praktisk hvis du bare skal udenfor hurtigt uden at du skal igennem besværet med at skubbe foden ned i skoen og evt. binde snørebåndet. Med sandalerne kan du hurtigt glide sandalerne på og gå udendørs.

Vi har et stort udvalg af både størrelser og modeller

Her på billigsport24.dk har vi et stort udvalg af forskellige størrelser, så du kan finde badesandaler til hele familien. Samt har vi også nogle forskellige farvevarianter. På én af vores modeller kan du justere hvor stram sandalen skal sidde, så den passer din fod bedst. Vores ”moderigtige” model er et helt anderledes look på den klassiske H2O sandal, og vil med sine guld og creme farve give dig et stilfuldt look.

I nogle af vores modeller er der små blødgørende ”puder” som gør sandalen endnu mere komfortabel.

Her kan du se hele vores program af badesandaler eller H2O produkter.