Ecco Vinterstøvler

1 til 32 af 40

Side:
  1. 1
  2. 2

 

Ecco vinterstøvler til dame, herre og børn på tilbud.

 

I Billigsport24.dk vil vi gerne sælge de bedst produkter til en konkurrencedygtig pris.

I denne sæson har vi igen øget antallet af modeller i vores sortiment af Ecco vinterstøvler. Der er gode tilbud båe til herre, dame og børn.

Det er ikke de billigste støvler, men vi garanterer at kvaliteten er i højsædet og med den fantastiske Gore-tex membran i næsten alle støvler, er disse støvler et rigtig godt bud

på din kommende vinterstøvle.

Gore-Tex membranen er monteret indvendigt i vores Ecco vinterstøvler og holder vandet ude, men samtidig er det muligt at ånde i støvlerne, så fødderne forbliver tørre.

 

Køb kvalitet Ecco Vinterstøvler til skarpe priser

Udover at være en rigtig god vinterstøvle, så vil flere af modellerne kunne bruges som vandrestøvler, idet de har en rigtig god støtte til foden, samtidig med at anklen sidder fast i støvlen.

Dermed sikre man at foden ikke vrikker rundt under ujævn underlag.

 

Ekstra plads betyder bedre varme

Når du vælger størrelse af vinterstøvler eller vandrestøvler, så er det meget vigtig, at der er god plads til en uldstrømpe, idet denne uldstrømpe er den der holder dine fødder varme.

Købe du dem for små vil den isolerende luft være presset ud af skoen, og du vil derfor have nemmere ved at fryse i støvlerne når det bliver koldt.

Derfor skal du altid prøve støvlerne med en kraftig strømpe inden du beslutter dig.

Ring endelig til os såfremt du er i tvivl eller vil have ekstra gode råd.

Ecco har rundt omkring i verdenen været en af de største, når det handler om fodtøj. Og det er jo rigtig rat at vide når man skal hen at lede efter børnestøvler til ungerne.

For det første skal man bruge en vandtæt støvle. I Danmark har vi det med at vi får våde vintre, med slud og sjap, så det er vigtigt at støvlen kan holde dit barn tørt og varmt. Iskolde fødder fører nemlig til ubehag og sygdom. Ecco støvler bliver lavet robuste materialer som f.eks. olieret læder, som giver støvlen et stilet look, samt gør den holdbar.

 

Støvlerne har nogle praktiske funktioner, f.eks. kan du vælge en støvle med velcro i stedet for snørebånd, hvis dit barn har svært ved at kunne binde. Det er også typisk at snørebåndene hurtigt bliver trådt i og ødelagt, så velcro er måske en mere praktisk for dit barn.

Vores forskellige modeller har mange gode kvaliteter, f.eks.har vores støvler disse funktioner:

(alt efter model)

  • Velcro-bånd, hvis dit barn har svært ved at binde snørebånd
  • Quick lace snørebånd, som er let for dit barn binde
  • Sporty undersål som står fast i al slags vejr
  • Foret indvendig, som giver og holder varmen
  • Goretex membran, der gør støvlen vandtæt og åndbar

 

Her kan du se hele programmet af vinterstøvler her.