Ecco støvler

22 vare(r)

  

Ecco støvler er ideelle til det danske klima

 

Det danske vejr er som bekendt lunefuldt, sået par Ecco støvler vil du ofte kunne bruge året rundt.

I efterår hvor vejret er våd og  fugtig holder Gore-Tex membranen vandet ude, men membranen sørger stadigvæk for at du kan ånde i støvlerne, uden at vandet trænger ind

Når været skifter til vinter anbefales det at man tager en uldne sokker i støvlerne, som så sikre at man kan holde varmen i støvlerne. Af samme årsag er det derfor også vigtig at støvlerne ikke bliver købt for små, så der er plads til en uldstømpe i støvlerne.

 

Mange vinterstøvler er lavet af det geniale materiale Goretex, som både er 100 % vandtæt, og som isolerer mod kulden, og drejer det sig om en Ecco støvle i læder, så kan du være sikker på, at der kun er brugt de bedste råmaterialer. Støvlerne findes både til kvinder, mænd og børn, og især til børn kan Ecco støvler i Goretex være en god idé, da de jo har det med at trampe rundt i vandpytter! Find støvler til hele familien i hos Billigsport24.dk.

 

Hold fødderne varme i Ecco støvler

Virksomheden Ecco, som blandt meget andet producerer Ecco støvler, er en dansk succeshistorie med mere end 60 år på bagen.

Faktisk er det i dag en af verdens største skoproducenter, og produkterne sælges over stort set hele verden. I 2011 åbnede Ecco skobutik nummer 1.000 i Minneapolis i USA, og flere er kommet til siden. Virksomheden Ecco blev grundlagt i 1963 i Bredebro i Jylland af Karl Toosbuy, og virksomheden er stadig familieejet – i dag med grundlæggerens datter Hanni Toosbuy Kasprzak i spidsen. Familien Toosbuy satsede stærkt på kvalitet, komfort og produktudvikling, og derfor anskaffede Karl Toosbuy sidst i 1970’erne to sprøjtestøbemaskiner for at forbedre produkterne. Gennembruddet for virksomheden kom på samme tidspunkt med skoen Joke, som blev et stort hit. Ecco havde i en del år ry for at være lidt for fodformede, men komfort og kvalitet kunne ingen benægte. Skoene blev endda på et tidspunkt kaldt for ”politisko”, fordi især gadebetjente satte pris på den høje komfort.

At mærket i dag er helt up-to-date, kan ses i deres flotte program af støvler.

 

Ecco støvler til hele familien - Køb gode solide støvler til hele familien online.

Vi tilbyder et bredt udvalg af Ecco støvler til hele familien online. Når du vælger at købe Ecco støvler, eller bare generelt fodtøj fra Ecco, så kan du være sikker på en ting. Det er meget høj kvalitet, hvor hver eneste produkt er godt og grundigt gennemtestet inden det er sendt på markedet. Det er også derfor at Ecco støvler og Ecco sko har så lang en levetid. Det er kvalitets fodtøj som dine fødder vil elske dig for at vælge.

 

Ecco er en dansk brand med vokseværk - Støvler og sko i verdensklasse.

Ecco har fremstillet fodtøj i rigtig mange år. Det er et dansk foretagende - med udspring i Tønder. Og det ligger for så vidt stadigvæk på danske hænder, og med "hovedsæde" i Tønder. Det er her det hele styres fra. Men Ecco er blevet et verdens brand, så det er jo naturligt at de nu også har afdelinger i mange andre lande, og deres produktion kommer fra østen. Der er kæmpe stor efterspørgsel over hele verden på ecco støvler og ecco sko. Men på den anden side af årtusind skiftet, der er isæt et land som Rusland dukket op som værende et af de største markeder for Ecco.

 

Ecco damestøvler - En passion for livet

Ecco laver fantastisk fodtøj allover - men de gør isæt en stor dyd ud af at rammer kvinderne med deres gode funktionalitet, og deres flotte design. Og de er blevet rigtig gode til at lave Ecco damestøvler. Det er blevet e3n helt lille passion for Ecco at skabe et udgangspunkt i damestøvlerne, som lever op til deres høje funktionelle krav og passion, men samtidig vil de så kombinere det hele med et rigtig feminint design i deres damestøvler. Og her har ecco været suveræne på det sidste. Det er virkelig blevet en rigtig god kombination.

 

Ecco børnestøvler - En børnestøvle der er kendt i langt de fleste danske hjem.

Ecco børnestøvler er måske noget af det bedste vinterfodtøj du kan vælge til dit barns fødder i de kolde måneder. Vi her i billigsport24.dk er i hvert fald ikke i tvivl, Ecco børne støvler hører til i top 3, om ikke top 2 i børnestøvler. Og det gør de ene og alene af den grund at de laver noget solidt og dejligt varmt fodtøj til de små om vinteren. Ecco børnestøvler er bygget op på en sål, som tager udgangspunkt i at børnenes ben og fødder stadig skal have den perfekte bevægelsesfrihed. Overdelen i disse ecco børnestøvler, er lavet i alsidigt og meget smidigt materiale som følger føddernes bevægelser, og det er her at de skiller sig ud. Mange børnestøvler som skal være varme, mister mange gange noget i pasform og smidighed, men ikke ecco børnestøvler, de er unikke.

Til sidst, så kommer Ecco som regel altid en rigtig god membran, og i de fleste tilfælde en GORETEX membran i deres børnestøvler. det er bare endnu et kæmpe plus.

 

Billige Ecco støvler til hele familien

Vi har altid et fantastisk godt tilbud på jeres nye Ecco støvler i familien. Vi prøver så vidt det er muligt altid at have det sidste nye fra Ecco's store sportssortiment. men du kan også altid de rigtig gode tilbud på ecco støvler hos os. Vi gør en stor dyd ud af at være parate til at lave og opkøbe de rigtig gode tilbud til dig og din familien på ecco støvler. Så kig altid forbi vores online shop, når der skal handles nyt fra Ecco.

 

Ecco BIOM støvler eller Ecco vandrestøvler.

Ecco gør rigtig meget ud af at udvikle denne form for støvler. Det er en målgrupper som er rigtig stor. Når vi snakker vandrestøvler fra Ecco, så er målgruppen egentlig både de hardcore vandrere og så er det det almene dansker som vil have et par solide støvler fra Ecco. Ecco BIOM støvler er det sidste nye, og et koncept som Ecco er voldsom stolte af - og det kan de med rette være. BIOM støvler fra Ecco er bygget op efter et "natural" princip, således at sålen selvfølgelig stadig er stabil og støttende, men fødderne skal have lov at arbejde naturligt.

 

Hvilken Ecco støvle er den bedste?

Har du brug for hjælp? Så tøv ikke med at kontakte os når du skal have nye Ecco støvler. Vi har brancheuddannet personale siddende i vores kundeservice. De er vant til at skulle vejlede og rådgive omkring Ecco støvler. De gør at du med sikkerhed får det rigtig ecco produkt.

Vil du se resten af vores Vinterstøvler se her eller hele vores flotte Ecco program af sko og sandaler.