Ecco sko til hele familien

1 til 32 af 55

Side:
  1. 1
  2. 2

Ecco sko til hele familien

 

Når man taler om Ecco sko, så er kvalitet, komfort og funktionalitet altid i højsædet.

Der er ingen tvivl om, at disse sko er en smule dyrere end andre sko, men holdbarheden er markant længere, og komforten fantastisk.

På en del af vores modeller er der indbygget Gore-Tex, som er en membran, der ligger indvendig i skoen, som holder vand uden for, men sikre at du altid har tørre fødder.

De typer af Ecco sko vi forhandler er fritidssko, vandresko, arbejdssko, men vi har også et stort udvalg af Ecco støvler og Ecco sandaler.

Vi har altid et godt tilbud hos billigsport24.dk på Ecco sko. Vi prøver altid at have et rigtig godt udvalg i billige Ecco sko.  

 

Kvaliteten er i højsædet på Ecco sko

Ecco er et dansk ejet med hovedsæde i Tønder.

Når der bliver udviklet Ecco sko, Ecco støvler og Ecco sandaler i dag, så er det stadig designet i Tønder Danmark. Firmaet har vokset sig kæmpe stort, og er nu et brand der er særdeles eftertragtet på verdensplan, og de har hovedsæder flere steder omkring i verdenen. Ecco bliver ved med at udvikle sig, og bliver ved med at vokse. De er meget innovative i deres udvikling, forstået på den måde at de hele tiden tænker og udvikler ud fra at fødder og ben skal have de bedste betingelser.

Ecco har i danske folkemunde i mange år været et meget klassisk sko mærke. Det har været et mærke hvor der ikke har været meget "spræl" på farver og design. Det er det for så vidt stadigvæk, men Ecco ved også godt hvor de er gode. Og det er især i Danmark på de klassiske Ecco sko modeller til ham og hende. Så det er en branding som de helst ikke vil slippe.

Vores hoved fokus er på funtionelle og praktiske sko, hvor det blandt handler om robusthed, slidstyrke og vandtæthed. I vores sortiment af Ecco sko finder du sko med Gore-Tex membran, der sikrer både evnen til at holde vandet ude samt den egenskab, at dine fødder kan ånde og komme af med overskudsvarmen. Ecco fremstiller kvalitetsko i både syntetisk materiale og ægte læder. Yak læder og Nubuck læder er klassiske kvaliteteter fra Ecco.  

 

Hjælp til valget af Ecco sko

Vi sidder altid klar til at hjælpe med valget af dine nye Ecco sko. Vi har i vores kundeservice brancheuddannet personale som i deres uddannelse er lært op med at vælge og rådgive omkring det rette valg af dine nye ecco sko. Så tøv ikke med at kontakte dem, de sidder klar på telefon, chat eller mail med de gode råd til dig.