Ecco Offroad Yucatan Plus Sandal Dame

Varenr.:110-822183-110-02001
899,00 DKK

Vejl. pris: 1.000,00 DKK

 • GRATIS FRAGT V. KØB OVER 999,-             
 • 365 DAGES RETURRET ONLINE
 • GRATIS BYTTE
 • HOTLINE 57 67 03 20 kl. 7:30-15:30
 • E-MÆRKET - SIKKERHED PÅ NETTET
 • VAREBESKRIVELSE
 • ANMELDELSER
 • FRAGT
 • MÆRKET
 • ECCO Offroad Yucatan Plus Sandal Dame

  Farve: Black

  En ny og frisk udgave af vores mest bæredygtigt ECCO OFFROAD sandal, som stadig giver dig den fremragende komfort, du kender og stoler på, men nu i et mere miljøvenligt design. Let, slidstærk og ideel til naturen og alt muligt derimellem – sandalen er bl.a. opgraderet med en gummiydersål, der gør brug af 10 % genanvendt gummi, og en fodseng med 20 % genanvendt EVA. Skabt af blødt ECCO læder udviklet med vandbesparende DriTan™ teknologi og yderligere genopfrisket med et mere stilrent design og nye farver.

  Specifikationer:

  - Blødt ECCO læder udviklet på ECCO's Gold Rated garverier med vandbesparende DriTan™ teknologi

  - Opdateret design for at mindske materialeforbruget, men stadig med 3-punkts justerbarhed og neoprenfor for at give dig en blød og behagelig pasform

  - Let, formstøbt fodseng – fremstillet med 20 % genanvendt EVA – med et blødt mikrofiberlag til at absorbere stød og give stabilitet

  - ECCO FLUIDFORM™ naturlig anatomisk støttende pasform og fornemmelse

  - ECCO RECEPTOR® teknologi sikrer suveræn stabilitet og dynamisk støtte, fra du sætter foden i joden, til dine tærer slipper underlaget

  - Fremragende fodfæste med gummiydersål, der gør brug af 10 % genanvendt gummi


  Læs mere >>
 • Fragtmuligheder på billigsport24.dk:

  GLS Pakkeshop (levering til valgfri pakkeshop) koster 29,-  

  GLS Erhverv (levering til virksomhed) koster 29,- 

  Post Danmark Privat u/omdeling (levering til valgfri Pakkeboks/Postbutik) koster 39 kr.

  Post Danmark Privat m/omdeling (levering til privat adresse) koster 45,- 

  Alle ordrer over 999,- leveres fragtfrit med GLS Pakkeshop eller GLS Erhverv 

   

  Større varer, som bordtennisborde, andre spilleborde leveres direkte på hjemadressen med fragtmand. Fragtprisen (typisk 700-900 kr.) ER INKLUDERET i salgsprisen.

 • ECCO

  ECCO havde en hård start som de fleste ny startede virksomheder kommer ud for, Karl Toosbuy grundlæggeren af ECCO havde en drøm om, at eje sin egen skofabrik og at være sin egen herre. Derfor besluttede han sig for, at træde fra som direktør for en skofabrik i København og flytte til Sønderjylland, hvor han overtog en tom fabriksbygning.

  Karl Toosbuy skabte sammen med et lille team en række innovative produkter og var samtidig en pioner indenfor nye produktionsmetoder. Han var den første skomager i verden, der indså, at sko skal formes efter foden og ikke omvendt – dette var en stor omvæltning mod flere hundrede års traditioner for skofremstilling, på grund af denne nye metode resulterede det i, at ECCO fik øjeblikkelig succes gennem 70’erne.

  Karl Toosbuy var også en af de første som indså at for, at være en god skoproducent krævede det stordrift og industriel produktion. Derfor begyndte han, at udvikle teknologisk avanceret produktionsudstyr til ECCO. Karl Toosbuy udfordrede konstant sig selv, ansatte, leverandører og kunder gennem sin lange karriere, han ville gerne gøre tingene bedre, hurtigere og anderledes.

  Uanset, hvor hurtig voksende ECCO’s succes var glemte Karl Toosbuy aldrig, hvad hans vision var. For ham var der intet vigtigere end skoenes kvalitet. Det at kunne producere de bedste sko, var kernen i hans drøm.

  I Billigsport24.dk har vi valgt at fokusere på følgende Ecco kategorier:

   

  Ecco sandaler

   

  Ecco sko

   

  Ecco støvler

   

  Ecco børnestøvler

   

  Ecco vandrestøvler 

   

  Ecco vinterstøvler

   

  Vil du se mere, så kan du se vores store udvalg i Ecco brandunivers.