Converse

3 vare(r)

CONVERSE

Køb Converse spændende canvas sko til en god pris.

I 1908 blev virksomheden Converse Rubber Shoe Company grundlagt af Marquis Mills Converse. Denne virksomhed producerede vinterklar gummi sko til mænd, kvinder og børn. Allerede i 1910 producerede Converse 4.000 sko dagligt og i 1915 begyndte de, at producere sportssko til tennis.

Converse’s drejningspunkt skete for alvor, da de introducerede Converse All-Star baskeball shoe i 1917. I 1921 ansatte Converse en baskeball spiller kaldet Charles Hollis ”Chuck” Taylor, han rejste rundt i USA som salgsmand og ambassadør for basketball skoene, og i 1932 kom hans underskrift på High-top All-star skoene som er dem vi kender i dag.

Selvom All-Stars blev fjernet som den officielle basketballsko i NBA (National Basketball Association) i 70’erne, gav Converse ikke op. I 1986 introducerede de basketballskoen ”The Weapon”, de basketball spillere som bar ”The Weapon” var basketballspillere som Larry Bird og Magic Johnson, disse basketballsko blev også båret af Axl Rose (Forsangeren i Guns N’ Roses) i en musikvideo.

Men Chuck Taylor All-stars har udviklet sig fra basketball sko til en mode sko og er en af de bedst sælgende sneakers i verden.