D.31. October 2017
Ecco sko og støvler

Hvorfor skal jeg vælge Ecco sko og vinterstøvler?

Nu falder bladene endelig af træerne og efterårets gyldne farver præger Danmark. Et klart tegn på, at vi bevæger os mod vinteren. I Danmark betyder det vådt og køligere vejr, nattefrost og til tider også frost om dagen. Nogen gange får vi endda rigtig vinter med kulde og sne. Så nu er det igen tid til at finde det rigtige fodtøj frem. Danske Ecco er en mester i at lave kvalitetsfodtøj til hele familien, der gør det muligt at få gode oplevelser udendørs uden at få kolde og våde fødder..

Når det kommer til sko og støvler til efterår og vinter kan man argumentere for at kvalitet og funktion er vigtige egenskaber. Fødderne skal holdes varme og tørre. Støvler og sko skal kunne stå sikkert fast på underlaget, der kan være vådt, fedtet eller glat.Ikke overraskende er Ecco verdensmester i at fremstille kvalitetsprodukter til hele familien med et sortiment, der dækker behovet lige fra hverdagsbrug til outdoor aktiviteter. 


Hos os i Billigsport24.dk har gennem mange år haft et bredt program af klassiske og praktiske Ecco Sko og Ecco Støvler. I de år har Ecco udviklet sig fra at være meget traditionel og konservativ til at i dag at præsentere et mere moderigtigt program i forhold til design og farver. Og det uden at gå på kompromis med de gamle dyder, hvor kvaliteter som komfort, holdbarhed, slidstyrke, gode materialer og høj grad af funktionalitet fortsat er i højsædet.


Ecco deler sit univers op i ”Hiking”, ”Multisport”, ”Active walking” og ”Outdoor everyday” og ”Sandaler”, der dækker hele skalaen fra vandreture i udfordrende områder og underlag som man typisk finder i bjerge og på klipper, til den aktive fritid på naturens blandede underlag og til hverdagslivet hvor man bare gerne vil have optimal komfort. De kvaliteter og principper, som Ecco har i sko og støvler til ekstreme forhold er taget med videre hele vejen til hverdagssko og støvlerne.


I Hiking segmentet findes sko og støvler som Ecco Biom Hike, Ecco Terra Evo, Ecco Ulterra og Ecco Xpedition III, der alle er topkvalitet og findes i vores udvalg under outdoor vandresko og outdoor vandrestøvler.


De to segmenter ”Multisport” og ”Active walking” har vi valgt at samle under ét. Ecco har indenfor denne kategori et bredt program af Ecco sko, der er fremstillet til aktiviteter i naturen. Her finder man de klassike modeller som Ecco Terracruise, Ecco Terratrail, Ecco Biom Fjuel, Ecco Exceed, Ecco Light IV og det seneste skud på stammen Ecco Wayfly, der med sine lufthuller i hælen byder på en helt ny form for stødabsobering og åndbahed til fødderne.


I ”Outdoor Everyday” segmentet finder vi Ecco vinterstøvler og Ecco sko til hverdagsbrug. Der er mange fine muligheder, hvis man vil være smart og moderigtig eller bare have et par praktiske vintersko eller støvler. Eccos grundlæggende kvalitetsprincipper og teknologikoncepter er indarbejdet helt eller delvist i alle modeller. Se det store udvalg af Ecco vinterstøvler og sko i shoppen.

Eccos tekniske koncepter:


Biom® Natural Motion® teknologien har til formål at bidrage til den bedst mulige og mest naturlige afvikling af fodens bevægelser. Denne konstruktion sikrer, at musklerne i fod, ankel og ben bruges rigtigst. Med sin anatomiske og sømløse konstruktion giver Biom princippet et behageligt og fast fit om foden. Dette princip findes blandet i Biom Hike støvlerne, der er et topprodukt indenfor Hiking.


Receptor® teknologien er også en Ecco klassiker, der gennem årene er blevet forfinet. Princippet handler ligesom Natural Motion om at sikrer den bedste, mest naturlige og stabile afvikling af bevægelserne og styring af foden fra hæl til forfod. Med andre ord assisterer bevægelsen fra afsæt til landing.


Hydromax® er en behandlingsform, som Ecco har opfundet i forhold til deres lædersko og støvler. Et effektivt princip, der sikrer høj kvalitet i forhold til vandtæthed. Udover at læderet afviser vandet sikrer Hydromax®, at læder bevarer sin naturlige smidighed og åndbarhed. Afhængig af brugen er det dog en rigtig god ide med jævne mellemrum at pleje sin læder sko og støvler, hvor Ecco har ganske udemærkede plejemidler. 


Gore-Tex® teknologien er membranen, som holder 100% vandtæthed. Membranen er lagt ind i overdelen og sikrer at vandet holdes ude samtidig med at fødderne kan ånde og komme af med oveskudsvarmen.


Gore-Tex® er nok en af de mest kendte og anerkendte membraner. Den er ikke en Ecco opfindelse, men anvendes i de meste af deres outdoor sko og støvler.

I topmodellerne ser man en kombination af Hydromax® og Gore-Tex®, der giver den optimale funktionalitet.


Frem mod vinteren 2018 har Ecco introduceret ECCO EXOSTRIKE™, der allerede har taget markedet med storm. Ecco er blevet hædret med internationale priser og kunderne har allerede kastet deres kærlighed på dette modige design fra Ecco. Det nye design kalder Ecco selv for et "futurisk design" med fokus på et smart, rent, æstetisk og innovativt design kombineret med kvaliteter og inspiration fra naturen. Exostrike udendørsstøvlerne tilbyder komfort med bl.a. det nyudviklede mellemsålsprincip PHORENE™, der giver en fantastisk stødabsorbering selv ved lave temperaturer under frysepunktet. Mellemsålen er fremtillet i slidstærke materialer. Overdelene er fremstillet i Ecco's velkendte og anerkendte YAK læder, der både er blødt og behagelig og samtidig robust og slidstærkt.

 


Køb dine nye Ecco vinterstøvler og Ecco vintersko hos Billigsport24.dk

Se nogle af vores mest relevante kategorier:

- Ecco sko til herrer

- Ecco støvler til damer

- Ecco Gore-tex

- Ecco vinterstøvler til herrer