Salomon løbesko

22 vare(r)

Salomon løbesko til damer og herre fra Billigsport24.dk

Salomon har siden sin etablering helt tilbage i 1947 vægtet det innovative og den gode kvalitet - også når der udvikles modeller af Salomon løbesko. En Salomon løbesko er ikke en helt almindelig løbesko. Salomon løbesko er bedst egnet til løb i naturen. Et par Salomon løbesko er helt perfekte til løbeturen i skoven - på skovstierne eller inde mellem træerne op og ned af bakker. Salomon løbesko er rigtige gode til det meget populære trailløb, der i disse og vinder mere og mere frem.

 

Salomon trail løbesko

 

Salomon udvikler og har udviklet måske en af de bedste trail løbesko på markedet. Rigtig mange dansker, og især folk fra løbe miljøet vil nikke genkendene til at de har hørt navnet Salomon Speedcross og salomon XA pro før. 2 modeller der på danske marked har vundet rigtig meget respekt, for det er 2 perfekt udviklede trail løbesko der passer til deres respektive miljø.

Mange motionsløbere finder ny motivation i trailløb. Trailøb dækker over løb i naturen - væk fra vejene og ud i mere varieret terræn. I stedet for lange lige stykker på hårdt underlag, oplever man i naturen en stor variation og udfordringer i hvert eneste skridt man tager.

Salomon løbesko er specielt udviklet til denne form for løb. Sålerne på Salomon løbesko er lavet med et mønster, der giver løbeskoen et fantastisk greb i det varierede underlag. De mest populære Salomon løbesko til trail er den hel klassiske XA Pro 3D Ultra serie og den nyere Salomon Speedcross 3, der i øjeblikket er den mest populære og bedst solgt Salomon Trail løbesko.

 

Hvilken Salomon løbesko skal jeg vælge

 

En salomon løbesko passer til alle typer løbere. Når man løber i naturen er underlaget så varieret, at der ikke er behov for den traditionelle sondering mellem neutrale og pronerende løbere. Salomon løbeskoene passer til alle løbestile. Salomon løbesko er udviklet med en stødabsorbering, der er er tilpasset de forhold hvor du skal bruge din Salomon løbesko.

Din Salomon løbesko skal sidde godt og tæt på din fod, så du ikke vrider rundt med din fod i skoen. Du har det bedste greb i underlaget og den bedste styring af dit løb, når skoen sidder fast på foden. Så det er lidt anerledes i forhold til de løbesko, der skal bruges til de lange distancer ligeud, hvor det anbefales at der skal være god plads i skoen. En salomon løbesko skal sidde tæt. Den mest anvendte Salomon sko til trailløb, det er en Salomon Speedcross 3 løbesko. Vi har et stort udvalg af Speedcross løbesko.

Løb i naturen er en rigtig god variation, når du løbetræner. Når du løber på stier og bakker med varieret underlag, får du aktiveret mange muskler og opbygger ekstra styrke i f.eks. dine ankler. Du får en rigtig god teknisk træning med høj puls, der styrker balance og selvfølgelig konditionen. Salomon løbesko er et godt valg. Udover in komfort, er en Salomon sko opbygget med en stor robusthed og slidstyrke og holder godt selvom den bliver udsat for lidt af hvervt i naturens luner.

Udover Salomon sko har vi et stort udvalg i andre mærker. Du kan se hele udvalget af løbesko eller vælge at se på Asics løbesko, på New Balance løbesko, på Adidas løbesko og på Nike løbesko. 

Her ser du alle vores løbesko til skarpe priser og her kan du se alle vores Salomon produkter i vores brandunivers.