Babolat

1 til 32 af 40

Side:
  1. 1
  2. 2

BABOLAT

Babolat - Se vores billige Babolat produkter i vores brandunivers.

Babolat er et fransk tennismærke som har eksisteret i over 130 år. De er berømte verden over for deres kvalitetsketchere, og deres strenge regnes blandt verdens bedste.

Babolat blev grundlagt i Lyon (Frankrig) i 1875, Babolat udviklede ketcher strenge og er den ældste virksomhed som har speciale i Ketcher sports. 1 år efter den officielle opfindelse af tennis, skabte grundlægeren Pierre Babolat de første tennis strenge, skabt af naturlige tarme.

I 1955 kom opfindelsen af ”Elascord” Den første syntetiske Babolat streng og i 1958 opfandt de Babol, som skulle forlænge en strengenes levetid. Dette produkt blev så populært at folk snart ikke ”Beklædte strenge med Babol”, derimod ”Baboliserede” de dem.

I 1994 gik Babolat rigtig ind på ketcher markedet, efter et århundrede med udvikling af strenge og tilbehør, valgte de, at producere ketcher rammer, så de kunne blive et komplet ketcher brand for tennisspillere. Kun et år efter producerede de deres første badminton ketcher. I 2001 kom deres første tennisbolde og i 2003, kom den første Babolat sko og det var efter disse sko blev skabt, at Babolat tilbød tennisspillere komplet tekniks tennis udstyr: Ketchere, Strenge, Sko, Bolde, Beklædning, greb, tilbehør og tasker.