Asics Nimbus løbesko

13 vare(r)

Asics Nimbus - Nu også i den nye model Asics Nimbus 19

Asics Nimbus er en af Danmarks mest populære løbesko til den neutrale løbestil. Asics Nimbus serien er udviklet til den neutrale løbestil. Når ankel og fod holdes lige i løbeafviklingen, d.v.s. fra landing til afsæt, så er man neutral løber. Hvis man som løber har en løbestil, hvor anklen falder lidt indad, så har man med stor sandsynlighed større glæde af at vælge en pronationsløbesko.

 

Det er dog sådan, at stabiliteten i mange neutrale løbesko, herunder Asics Gel-Nimbus 19 er så god, at løbere med mild pronation faktisk godt kan vælge at undgå pronationskilen og løbe fint i den neutrale Nimbus løbesko. Det er en tendens, vi ser i øjeblikket. Specielt hvis du skal ud at løbe i skoven ad små stier og på ujævnt underlag arbejder man faktisk kun med neutrale løbesko. Så alle såkaldte trailløbesko er lavet som neutrale løbesko.

 

Tilbage til beskrivelsen af Asics Gel-Nimbus 19 løbeskoen, som ofte blot benævnes Nimbus 19. Denne løbesko er er kendt i alle løbekredse for sin kvalitet og er Asics absolutte topløbesko til den neutrale løber. Nimbus 19 har en fin pasform, som er anerkendt af de fleste typer fødder.

 

Asics Nimbus 19

Asics Gel-Nimbus 19 er en absolut topløbesko til den neutrale løber. Nimbus serien findes nu i den 19. version og er helt bestemt et sikkert valg, hvis du søger en topkvalitets mængdetræningssko fra Asics. I forhold til Asics Nimbus 18, så er GEL zonerne i Gel-Nimbus 19 blevet videreudviklet ved hæl og forfod. De nye Gel-zoner kan nemmere tilpasse sig foden og dæmpe stødet, når foden rammer underlaget. Hertil har Nimbus 19 fået Flytefoam mellemsålen, der giver en meget behagelig løbeafvikling. Ydersålens Guidance Line er også blevet opdateret, så skoen mere dynamisk guider foden fra landing til afsæt. Overdelen på Gel-Nimbus 19 er fremstillet i et lækkert smidigt sømløst mesh materiale, der bidrager til en rigtig god pasform rundt om forfoden og tæerne. Der er god ventilation, hvilket er en stor fordel - også på de længere løbeture. Et fint og tyndt printet 3D skelet, som ligger udover meshmaterialet på forfoden bidrager til både pasformen og stabilitet.

 

Nimbus 19 kan opleves som lidt mindre i størrelsen, så det kan være, at det for nogle løbere er nødvendigt at gå et halvt nummer op i størrelse.

Asics Nimbus 19 er et godt valg for den kræsne løber.

 

Asics Nimbus 18 på tilbud

Vi har stadigvæk nogle tilbage af den udgåede model Nimbus 18 i en periode frem, som du kan købe til en ekstra lav tilbudspris.

Den gamle model Asics Nimbus 18 løbesko har en maskinvævet sømløs meshoverdel, som sikre dig en behagelig pasform uden generende sygninger.

Konstruktionen gør at foden sidder tæt og behagelig i skoen, også når du løber langt.

Foden holdes på plads af det tynde printet skelet, som ligger udvoer meshen.

Indlægssålen i skoen er lavet med en hurtigtørrende skum indlægssål, som sikre at du hurtigt kan komme ud at løbe igen.

Vil du se alle vores billige Asics løbesko på tilbud, klik her.

 

Løbesko til alle

Hos Billigsport24.dk finder du løbesko til alle typer løbere. Er du interesseret i det samlede overblik på vores store udvalg af løbesko så skal du prøve at kigge i vores hovedkategori "Løbesko". Her finder du alle mærker og ikke mindst en lang stribe af attraktive tilbud på løbesko.

I vores brandunivers kan du se flere Asics produkter.

 

Har du spørgsmål til Nimbus 19 eller andre løbesko?

Du skal ikke tøve med at kontakte os i Kunderservice, hvor vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål og give dig rådgivning og ideer til dit valg af løbesko. Du er meget velkommen til at skrive til os på ordre@billigsport24.dk eller ringe til os på telefon 57670320 (mandag til fredag fra kl. 7.30 - 15.30).