Asics Nimbus løbesko

12 vare(r)

Asics Gel Nimbus er en topløbesko

Asics Nimbus er en af Danmarks mest populære løbesko til den neutrale løbestil. Asics Nimbus serien er udviklet til den neutrale løbestil. Når ankel og fod holdes lige i løbeafviklingen, d.v.s. fra landing til afsæt, så er man neutral løber. Hvis man som løber har en løbestil, hvor anklen falder lidt indad, så har man med stor sandsynlighed større glæde af at vælge en pronationsløbesko.

 

Det er dog sådan, at stabiliteten i mange neutrale løbesko, herunder Asics Gel-Nimbus er så god, at løbere med mild pronation faktisk godt kan vælge at undgå pronationskilen og løbe fint i den neutrale Nimbus løbesko. Det er en tendens, vi ser i øjeblikket. Specielt hvis du skal ud at løbe i skoven ad små stier og på ujævnt underlag arbejder man faktisk kun med neutrale løbesko. Så alle såkaldte trailløbesko er lavet som neutrale løbesko.

 

Tilbage til beskrivelsen af Asics Gel-Nimbus løbeskoen, som ofte blot benævnes Nimbus. 

 

Asics Nimbus 21

Version 21 landende hos os i december 2018. Der er tale om topløbeskoen fra Asics til den neutrale løber. Denne løbesko er velegnet til alle løbedistancer på fast underlag. Asics Nimbus 21 har en lang række gode egenskaber i forhold til stødabsorbering, lethed, støtte og pasform.

Overdelen på den nye version er lavet i en ny mesh (Jacquard mesh), som har større åndbarhed og er lettere end sin forgænger. Pasformen har ændret sig en lille smule. Nimbus 21 er lidt højere ved forfoden og der blevet lidt bedre plads til storetåen. Mellemsålen er opdateret med FlyteFoam Propel, der i forhold til Version 20 giver skoen både bedre stødabsorbering og bedre "energy return" i løbeafviklingen. Der er fortsat Gel i både for- og bagfod.

 

Asics Nimbus 20 på tilbud

Vi har stadigvæk nogle få tilbage af den udgåede model Nimbus 20 i en periode frem, som du kan købe til en ekstra lav tilbudspris.

Vil du se alle vores billige Asics løbesko på tilbud, klik her.

 

Løbesko til alle

Hos Billigsport24.dk finder du løbesko til alle typer løbere. Er du interesseret i det samlede overblik på vores store udvalg af løbesko så skal du prøve at kigge i vores hovedkategori "Løbesko". Her finder du alle mærker og ikke mindst en lang stribe af attraktive tilbud på løbesko.

I vores brandunivers kan du se flere Asics produkter.

 

Har du spørgsmål til Nimbus eller andre løbesko?

Du skal ikke tøve med at kontakte os i Kunderservice, hvor vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål og give dig rådgivning og ideer til dit valg af løbesko. Du er meget velkommen til at skrive til os på ordre@billigsport24.dk eller ringe til os på telefon 57670320 (mandag til fredag fra kl. 7.30 - 15.30).