Asics Kayano - løbesko

13 vare(r)

 

Asics Kayano er ubetinget Danmarks mest solgte løbesko, nu også i en model 25.

Asics Kayano er en fantastisk løbesko, til den løber der gerne vil have en god stabil løbesko.  

Skoen har eksisteret i 20 år, og er den sko rigtig mange løber vender tilbage til år efter år. Den hjælper dig som har overpronation, og som ønkser en stabil løbesko.

Asics Kayano er ubetinget den mest solgte løbesko i Danmark.

Vejer du en smule "Ekstra" så er Asics kayano en perfekt løbeskoen, som netop gir den ekstra stabilitet, du har brug for.

Hovedreglen for holdbarheden er ca. 1.000-1.100 Km, hvorefter at stødabsorberingen er trykket godt sammen, så det er på tide at få skiftet til en nyere model.

 

Den nye Asics Gel-Kayano 25 løbesko er nu i shoppen

Så er det blevet tid at præsentere efterfølgeren til Asics Gel-Kayano 24. Ikke overraskende hedder den nye model Asics Gel-Kayano 25. I mere end 20 år har GEL-KAYANO-serien ydet konstant stabilitet og komfort til løbere på alle niveauer. Et helt naturligt spørgsmål vil være: ”Hvordan kan man blive ved med at forbedre en model og hvad er der specielt ved version nr. 25”? Svaret fra Asics er, at der i den nye model er opdateringer og forbedringer i mellemsål og overdel.

I overdelen har man udviklet en ny mesh, der giver forbedret pasform. I mellemsålen er der nu gel i både for og bagfod, hvilket har givet Kayano 25 enendnu bedre stødabsorbering. Forbedring i hælkappen giver øget stabilitet. Og det er præcis på stabilitet, pasform og stødabsorbering, Asics har haft fokus på udviklingen af Gel-Kayano 25 versionen.

  

Kayano 24 er stadigvæk i shoppen

Vi byder velkommen til den nye Kayano 24, der netop er landet i shoppen. Skoen er videreudviklet i forhold til Kayano 23 og er stadig Top løbeskoen til pronationsløberen. Det vil være muligt at købe Asics Kayano 23 i en periode frem til ekstra lave tilbudspriser. 

 

Vil du se alle vores billige Asics løbesko på tilbud,  så klik her.

 

Løbesko til alle

Hos Billigsport24.dk finder du løbesko til alle typer løbere og til alle typer løb. Det samlede overblik på alle vores løbesko finder du i hovedkategorien "Løbesko". 

 

Har du spørgsmål til Kayano 25 eller andre løbesko?

Ja så skal du ikke tøve med at kontakte os i Kunderservice, hvor vi er klar til at besvare spørgsmål og give dig rådgivning om valg af løbesko. Du er velkommen til at skrive til os på ordre@billigsport24.dk eller ringe til os på telefon 57670320 (mandag til fredag fra kl. 7.30 - 15.30).

Vil du se flere produkter fra vores brandunivers, så kan du her se alle Asics produkter