Asics Kayano 24 - løbesko

15 vare(r)

 

Asics Kayano er ubetinget Danmarks mest solgte løbesko, nu også i en model 24.

Asics Kayano er en fantastisk løbesko, til den løber der gerne vil have en god stabil løbesko.  

Skoen har eksisteret i 20 år, og er den sko rigtig mange løber vender tilbage til år efter år. Den hjælper dig som har overpronation, og som ønkser en stabil løbesko.

Asics Kayano er ubetinget den mest solgte løbesko i Danmark.

Vejer du en smule "Ekstra" så er Asics kayano en perfekt løbeskoen, som netop gir den ekstra stabilitet, du har brug for.

Hovedreglen for holdbarheden er ca. 1.000-1.100 Km, hvorefter at stødabsorberingen er trykket godt sammen, så det er på tide at få skiftet til en nyere model.

 

Den nye Asics Gel-Kayano 24 løbesko er nu i shoppen

Så er det blevet tid at præsentere efterfølgeren til Asics Gel-Kayano 23. Ikke overraskende hedder den nye model Asics Gel-Kayano 24. I mere end 20 år har GEL-KAYANO-serien ydet konstant stabilitet og komfort til løbere på alle niveauer. Et helt naturligt spørgsmål vil være: ”Hvordan kan man blive ved med at forbedre en model og hvad er der specielt ved version nr. 24”? Svaret fra Asics er, at der er flere vigtige opdateringer på version 24 og det er vi i Billigsport24.dk helt enige i.

 

En topløbesko som Gel-Kayano skal have den bedste stabilitet og pasform samt den bedste stødabsorbering. Gel-Kayano er udviklet til løberen med den overpronerende løbestil og version 24 af skoen har da også det skrånende Dynamic DUOMAX-støttesystem langs midten af skoen, som sikrer stabilitet fra første til sidste skridt på løbeturen.

Og det er præcis på stabilitet, pasform og stødabsorbering, Asics har haft fokus på udviklingen af Gel-Kayano 24 versionen.

 

De vigtige opdateringer på den nye Asics Kayano 24 løbesko: 

I hælkappen benytter Asics den såkaldte MetaClutch teknologi, der har gjort det muligt at lave en udvendig hælkappe (”exoskelet”), der har en indbygget hukommelsesskum, der tilpasser sig din hæl bagfra og fra siden. Du får derved en unik sko, der tilpasser sig præcis din fod.

 

Overdelen på forfoden er nydesignet i såkaldt jacguard mesh med det formål at give bedre pasform og komfort. Effekten er lidt mere plads i skoen til tæerne og derfor vil nogle løbere opleve, at de skal ½ nummer ned i størrelse i forhold til Kayano 23.

 

mellemsålen er der indlagt FlyteFoamTM der giver øget komfort til de længere ture. For at give den bedste stødabsorbering er der lagt GEL dæmpning både i hæl og forfod.

 

Med eller uden gel

Asics Kayano fås kun med GEL og det korrekte model navn er egentlig Asics Gel Kayano. Men i daglig tale kalder man den altså bare Asics Kayano. Den indbyggede GEL cushioning indbygget i sålen beskytter dig mod de hårde stød fra underlaget. Den er en let løbesko og den faste hæl giver rigtig god stabilitet. 

 

Kayano 23 er stadigvæk i shoppen

Vi byder velkommen til den nye Kayano 24, der netop er landet i shoppen. Skoen er videreudviklet i forhold til Kayano 23 og er stadig Top løbeskoen til pronationsløberen. Det vil være muligt at købe Asics Kayano 23 i en periode frem til ekstra lave tilbudspriser. 

 

Asics Gel Kayano 21 og 22 er stadig populære

Asics Gel Kayano 21 har været ude af produktion i et stykke tid og vi kan desværre ikke skaffe flere af dem. Der er dog stadig mulighed for at få fat i den meget populære Asics Kayano 23. Modellen der har været på markedet siden efteråret sidste har været en succes bl.a. mængdetrænigsløberne. Kayano 21 kan stadig købes hos os til en tilbudspris.

Engang Asics Gel Kayano altid Asics Gel Kayano, om den så hedder model 22.

Vil du se alle vores billige Asics løbesko på tilbud,  så klik her.

 

Løbesko til alle

Hos Billigsport24.dk finder du løbesko til alle typer løbere og til alle typer løb. Det samlede overblik på alle vores løbesko finder du i hovedkategorien "Løbesko". 

 

Har du spørgsmål til Kayano 24 eller andre løbesko?

Ja så skal du ikke tøve med at kontakte os i Kunderservice, hvor vi er klar til at besvare spørgsmål og give dig rådgivning om valg af løbesko. Du er velkommen til at skrive til os på ordre@billigsport24.dk eller ringe til os på telefon 57670320 (mandag til fredag fra kl. 7.30 - 15.30).

Vil du se flere produkter fra vores brandunivers, så kan du her se alle Asics produkter